Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel tökéletes a kémia

Melyik csillagjeggyel működik a leginkább a kémia? Melyikkel vonzódtok egymáshoz a legerősebben? És vajon ki az, akivel a hálószobában is tökéletesen kiegészítitek egymást? A horoszkóp megmondja.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos öntudatos, rámenős és igencsak határozott csillagjegy. A szerelemben is pontosan tudod, mit vársz el. Épp olyan társat, amilyen magad is vagy: lehengerlőt, szenvedélyeset, magabiztosat. Az Oroszlán pontosan ilyen típus, nem véletlen, hogy a hálószobában elképesztően izzanak az energiák közöttetek. Igaz, mindketten lobbanékony típusok vagytok, de a veszekedéseket még nagyobb kibékülések követik.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika érzékeny, hűséges és szereti lépésről lépésre meghódítani a párját. Semmit sem sietsz el, mindennek szereted megadni a módját. A szex elképesztő veled, de az is biztos, nálad nem hiányozhatnak a romantikus gyertyák, a halk zene, a finom ízek sem. A Bak hozzád hasonlóan képzeli el a szerelmi együttléteket, ő sem szeret sietni, és ő pontosan olyan megbízható és hűséges párra vágyik, amilyen te magad is vagy.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek csöppet sem szégyenlős típus. Bátran kimondod, amit a szexről gondolsz, és azt is, hogyan és mit szeretsz az ágyban. Sőt, még szeretkezés közben is beszélsz, amit a Kos nagyra értékel. Párod is pontosan olyan szívesen próbál ki új és izgalmas pozíciókat, mint te. Azt is nagyon szereti benned, hogy nemcsak önmagadat adod át neki, de a kezdeményezést, a dominanciát is meghagyod a számára.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon érzékeny és érzéki típus. Nem mellesleg elképesztően kreatív vagy az ágyban. Az is igaz, nagyon szereted, amikor szerelmed udvarol neked, amikor elcsábít. Elképesztő vagy abban, ahogy érzed a másikat. Szavak nélkül is pontosan tudod, mit és hogyan szeretne a párod. Tökéletes szexpartnerre találhatsz a Bika személyében, aki hozzád hasonlóan érzéki, és mindenkor eljuttat a csúcsra.

szex csillagjegyek horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel bámulatos a szex

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán mindenkor következetes típus. Nagyon szereted, ha tudod, mire számíthatsz a hálószobában, és azt sem bánod, ha megmutathatod a benned rejlő erőt. Kifejezetten domináns vagy az ágyban, viszont könnyen elunod magad. Inspiráló és elképesztően izgalmas, hozzád hasonlóan szenvedélyes partnerre találhatsz a Skorpió személyében. Nemcsak a levegő izzik közöttetek, de mindketten fáradhatatlanok vagytok.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz annak ellenére, hogy távolságtartónak, zárkózottnak tűnik, nagyon is érzéki és szexi csillagjegy. Téged talán jobban izgat az előjáték, mint maga az aktus. Lázba hoz, amikor flörtöl veled a párod, amikor megpróbál elbűvölni. Bármilyen meglepőnek is tűnhet, de a legjobb párost a Mérleggel alkotjátok. Ő az, aki éberen lesi minden vágyad, és persze elszántan tesz a kedvedre.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg ízlése páratlan. A társalgásban, a társaságban is remekül elboldogulsz, nem félsz kimondani, amit gondolsz. Az udvarlást, a szellemi előjátékot nagyon kedveled, nagyon szórakoztatónak és izgalmasnak tartod. Hozzád hasonlóan független, kommunikatív és kreatív párra vágysz az ágyban is. A Nyilas pontosan ilyen partner. Nagyon gyorsan levesz a lábadról, de sosem nyomul rád.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió elképesztő kisugárzással rendelkezik, a legszexibb csillagjegy. Szenvedélyesebb és bujább vágyaid vannak mindenki másnál. Mindig készen állsz egy kis hancúrozásra, a libidód óriási. A Bika hozzád hasonlóan nagyon szexi típus, az ágyban remekül működik közöttetek a kémia. Jó hatással van rád, hiszen lenyugtat, nem mellesleg kihozza belőled az érzéki, a romantikus oldaladat is.

csillagjegy horoszkóp szex kémia

Ezzel a csillagjeggyel tökéletesen működik a kémia

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a hálószobában elképesztően gyengéd és sármos szerető. A hálószobán kívül akadnak bosszantó tulajdonságaid – persze, kinek nem –, de az biztos, az ágyban minden kreatív energiádat beveted, hogy minél többet és minél jobbat adhass a párodnak. A hozzád hasonlóan független, önálló és nagyon különleges kisugárzással rendelkező Vízöntővel remek párost alkottok.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak visszafogott és szigorú csillagjegynek tűnik. De csak látszólag, hiszen benned is bámulatosak a szexuális energiák. Az egész tested érzéki, nagyon könnyű fellobbantani benned a vágyat. Szereted megadni a csábítás módját, épp úgy nem sietsz el semmit, mint a Rák, akivel nagyszerűen megértitek egymást az ágyban. Ő pontosan olyan érzéki, mint te, és szavak nélkül is pontosan tudja, mire és hogyan vágysz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő időnként szeszélyesnek és különcnek tűnhet. A hálószobában ugyanakkor a kreativitásod nem ismer határokat, és az is biztos, mindent megteszel a párod élvezetéért. Rólad minden túlzás nélkül állítható, hogy szédítő vagy az ágyban. Viszont az unalmat, a megszokottságot legalább annyira gyűlölöd, mint az Ikrek. Ezzel a csillagjeggyel kölcsönösen inspiráljátok egymást, az unalom szót pedig nem ismeritek.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak bámulatosan feltűnő és érzéki csillagjegy. Az is biztos, téged nem könnyű ágyba vinni, téged meg kell hódíni. Nagyon romantikus típus vagy, aki éppen ezért a durvaságot nem viseli el sem szavakban, sem tettekben. A Szűzben nagyon figyelmes és gyengéd szeretőre lelhet, aki még a vadabbik énedet is kihozza belőled. És talán még több izgalmas tulajdonságot is.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top