Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy domináns az ágyban

Ez a négy csillagjegy dominánsabb típus a többieknél. Nem fogják vissza magukat, az életüket a saját elképzeléseik szerint élik. Még a legapróbb dolgokban is maguk döntenek. Nem szívesen engedik ki a kezükből a gyeplőt, mert akkor sebezhetőnek éreznék magukat. Nos, ők azok, akik az ágyban is leuralnak. Melyek ezek a csillagjegyek? A válasz igencsak meglepő lesz.

A Kos az ágyban is versenyez

Ez a 4 csillagjegy leural az ágyban

A Kos igazi versengő típus. Nem tud veszíteni, ő mindig arra törekszik, hogy a legjobb és az első legyen. Igazi győztes típus. Időnként persze előfordul, hogy letörik a szarva, de ez csak még nagyobb erőbedobásra készteti. A hálószobában sem visszahúzódó, irányít és uralkodik fölötted. Viszont épp ez a tulajdonsága teszi őt elképesztően szexivé. Szívesen próbál ki minden újat, nála nincsenek tabuk a szexben. Horoszkópja szerint kedveli a fizikai kihívásokat is, így még a bonyolultabb pozícióktól sem ijed meg. Nem fogja vissza magát, igencsak hangos tud lenni az ágyban, szóval vele nem árt meggondolni, milyen helyet választasz a szenvedélyes szexhez.

Az Oroszlán ereje felülmúlhatatlan

Ez a 4 csillagjegy leural az ágyban

Ha valamelyik csillagjegy domináns típus, akkor ez a kijelentés az Oroszlánra egészen biztosan igaz. Ő a király és a királynő, mégis ki múlhatná felül? Született vezető, képtelenség őt irányítani, uralkodik minden és mindenki fölött. Rendkívül magabiztos, ugyanakkor a fantáziája sem utolsó. A hálószobában sem. A szex vele biztosan nem unalmas. Egyszerre érzéki, szenvedélyes és vad. Ez a csillagjegy mindig kimondja, amit gondol. Irányítani fog az ágyban is, meg se lepődj rajta. Viszont azt is elmondja, mit és hogyan élvez igazán a szexben. Nem érdemes belepirulni, inkább hagyd, hogy lenyűgözzön.

A Szűz uralkodó az ágyban, és mégsem

Ez a 4 csillagjegy leural az ágyban

A Szűz nem abban az értelemben uralkodik, ahogyan a Kos vagy az Oroszlán teszi. Ő ahhoz túlságosan is szégyenlős, félénk és visszafogott. Persze, amikor párjára talál, megnyílik, és felszínre kerül a vadabbik énje. Maximalista típus, aki mindig ügyel a részletekre, ezért biztos lehetsz benne, a tőle telhető legtöbbet és legjobbat adja neked az ágyban. Nem mindenkor veszi kézbe az irányítást, de amikor megteszi, pontosan tudja, mit akar. Hogy vele a szex élvezet és izgalom, pillanatig sem kétséges. Szóval, érdemes átengedni neki az irányítást. Hadd uraljon le legalább egy kicsit.

A Skorpióban perzsel a szenvedély

Ez a 4 csillagjegy leural az ágyban

A Skorpió tele van szenvedéllyel, rendkívül érzéki és érzékeny típus. Nem véletlen, hogy ő a legszexibb csillagjegy. A hálószobában mindent belead, elképesztő hőfokon izzik. Bámulatosan képes élvezni a szexet, közben rólad sem feledkezik meg, érted is megtesz mindent. Amikor igazán szerelmes, a hűsége megkérdőjelezhetetlen. A Skorpió nyitott minden újra, a szexuális játékokat, az új pozíciókat is szívesen kipróbálja. A domináns vagy dominaszerep hozzá aztán igazán közel áll. Uralkodó típus, és nemcsak a szerelemben. Az ágyban viszont ne bánd, ha átveszi a kezdeményezést. Persze, ha nem lennél eléggé kísérletező típus, akkor bármilyen vonzó is ez a csillagjegy, érdemesebb valaki mással kezdened.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top