Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy képtelen a tartós kapcsolatra

Minden csillagjegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, a sajátos személyiségjegyek mellett pedig az is megfigyelhető, ki hogy áll a szerelemhez. Vannak, akik könnyen elköteleződnek, és gyorsan összecsiszolódnak a párjukkal, másoknak ez jóval nehezebben megy. A horoszkópból kiderül, kik okozzák a legtöbb galibát!

A Kos

kos párkapcsolat szerelem horoszkópMíg a munkában káprázatos sikereket hozhat, hogy a Kosnak mindig mindenről határozott véleménye van és rettentően makacs, addig a szerelemben mindez meglehetősen sok bonyodalommal jár. A Kos igencsak feladja a leckét a párjának, hiszen amellett, hogy rendkívül szenvedélyes, épp ennyire türelmetlen típus is, így mellette a párkapcsolat inkább kiszámíthatatlan és meglehetősen stresszes, feszült lehet.

A Bika

bika párkapcsolat szerelem horoszkópA Bika rendkívül birtokló és versengő csillagjegy, aki képtelen veszíteni. Vele szinte lehetetlen kedélyesen elbeszélgetni, mert hajlamos vitát provokálni, amiből aztán győztesen akar kikerülni. Viselkedése kezdetben izgalmas lehet, hosszú távon viszont rengeteg energiát emészt fel. Mivel a Bika áhítja a győzelmet, sokszor figyelmen kívül hagyja mások érdekeit, és csak magára gondol. Kárpótlásként viszont remek szerető!

A Szűz

szűz párkapcsolat szerelem horoszkópA Szűz, ellentétben a Kossal és a Bikával, igazán odaadó csillagjegy, sokszor jobban, mint kéne. Épp ez az, ami miatt egy idő után nyomasztó, már-már fullasztó lehet a közelsége, hajlamos ugyanis elfelejteni, a társának is szüksége lenne a szabad mozgástérre. Ehhez a tolakodó féltéshez még hozzájön a maximalizmusa, ami miatt sokszor úgy tűnhet, folyton ellenőrzi, kritizálja és leszólja a párját, akit pedig mindenkinél jobban szeret. Lássuk be, hosszú távon tényleg nem egyszerű őt elviselni!

A Bak

bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bak nem csak élvezi a függetlenségét, egyenesen ragaszkodik is hozzá, ráadásul nehezen enged az elképzeléseiből, ezért egyáltalán nem tartozik a simulékony csillagjegyek közé. Elvárásainak csöppet sem egyszerű megfelelni, sokszor túlzottan is kritikus és cinikus, de az sem ritka, hogy egyenesen sznobként viselkedik. Mindent összevetve a vele való párkapcsolat  okozhat néha nem is kevés fejfájást a párjának.

A Vízöntő

vízöntő párkapcsolat szerelem horoszkópA Vízöntőt még a gondolat is elborzasztja, hogy gúzsba köthetik, ezért ő nagyon nehezen köteleződik el. Kifejezetten fél az érzelmi kitárulkozástól, mert azt gondolja, ezzel sebezhetővé válik a párkapcsolatban is. Annak ellenére, hogy képes elköteleződni, és érezni is tud, kimutatni viszont nem tudja az érzelmeit, ezért hűvösnek, visszafogottnak tűnik, amit sokan félreértenek. Aki el akarja nyerni a Vízöntő szívét és hűségét, bizony sokat és kitartóan kell ezen dolgoznia.

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen köteleződnek el (Thinkstockphotos)

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen köteleződnek el (Thinkstockphotos)

Via www.meowgag.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top