Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legjobb férjanyag

A legjobb férjre e négy csillagjegy között találhatsz. Ők azok, akik a legjobb férjalapanyagok. Nem tudod persze őket sem a magad képére formálni, de hajlanak a házasságra, és a családalapítás is szerepel a terveik között. Persze, ha a te párod valamelyik másik csillagjegyben született, még nem érdemes azonnal szakítanod vele. Nos, melyik csillagjegyek a legjobb férjanyagok? Íme tehát, ők azok.

A Bak a komoly párkapcsolat híve

A Bak komoly típus, általában egyetlen párkapcsolatba sem nem megy bele könnyelműen. Ha téged választott, biztos lehetsz benne, hogy a szándékai komolyak. Szerető férj és gondoskodó apa válik belőle. Neki a családja a legfontosabb. A Bak értetek dolgozik, értetek tesz mindent. Vakon megbízhatsz benne, ez a csillagjegy a végsőkig hűséges hozzád. Viszont számolnod kell azzal, hogy a Bak munkamániás. Éjjel-nappal fáradhatatlanul és keményen teszi a dolgát, sokszor alig látod, és kikapcsolni sem tud. Bármilyen sok pénzt is keres, még többre vágyik. Még a szabadságok idején sem képes fellélegezni és félrerakni a munkát. Azt a szót, hogy lazítás, a Bak férfi nem ismeri. Viszont az is biztos, mindenét megosztja veled, mellette – legalábbis az anyagiakat tekintve – sosem szenvedsz hiányt.

A Bika számára a család az első

A Bika abból a szempontból mindenképpen régimódinak tűnhet, hogy számára a család a legfontosabb érték. Szívesen köti le magát, akkor mindenképpen, ha úgy érzi társában valódi párjára talált. Ha döntött, nem gondolja meg magát, hűséges és kitartó típus. A Bika férfi az ágyban egészen lehengerlő. Nagyon romantikus, rendkívül finom az ízlése, mondhatni, a Bika minden nő álma. Amikor igazán szerelmes, apróbb és nagyobb figyelmességekkel halmozhat el. Imádja, hogy adhat és meglepetést okozhat neked. Imádja a pénzt és a luxust is, amit meg is teremt magának. Ez a férfi is nagyon sokat és nagyon keményen dolgozik, így amikor hazaér a munkából, könnyen lehet, hogy csak bevágja magát a tévé elé, annyira kimerülhet. A pihenés, a lazítás, sőt időnként a lustaság sem áll tőle távol. Nem mindig könnyű kimozdítani a lakásból, de nem tudsz rá haragudni, mert kedves, szerethető, és nagyon figyelmes csillagjegy.

Ezek a csillagjegyek a legjobb férj-anyagok

Az Oroszlán nagyon tud szeretni

Az Oroszlánnak talán minden más csillagjegynél erősebb az igénye a szeretet érzésére. Amikor házasságot köt, úgy érzi mindenkinek látnia kell, párja mindenkinél fontosabb a számára. Őszintén szólva az Oroszlán férfi szívét nem könnyű elnyerni, de nem is igazán könnyű vele kijönni. Időnként hatalmaskodó és arrogáns, de amikor szerelmes, amikor érzi, hogy szeretik, kedves, lenyűgöző és figyelmes. Társának ugyanakkor szépnek és okosnak kell lennie. Az sem árt, ha elboldogul a konyhában, és a hálószobában is értse a dolgát. Szóval, az Oroszlán magasra helyezi az elvárásait. Viszont, ha megnyered őt, és képes leszel megfelelően értékelni és tisztelni, elhalmoz a szeretetével, királynőként bánik veled. A gyerekeit imádja, nagyon ragaszkodik hozzájuk, szívesen tölti az idejüket velük. Persze elképesztően büszke is a családjára. Ők a tökéletes gyerekek, és a feleségénél sem létezik megfelelőbb.

A Skorpió a legszenvedélyesebb

 A Skorpió férfi bámulatosan vonzó, elképesztő energiákkal rendelkezik, nem lehet őt nem észrevenni. Szenvedélyes, céltudatos, mindent elér és megvalósít, amit szeretne. Nagyon tud szeretni, de vigyázat, mert gyűlölni is épp ennyire. Az biztos, mellette egyetlen percig sem fog unatkozni. Rejtélyes, misztikus, megfejthetetlen. Viszont a saját szabályaihoz mereven ragaszkodik, amikről a te kedvedért sem mond le. Fogadd el, alkalmazkodj, légy simulékony és a Skorpió férfi a tenyerén fog hordozni. Megbízhatsz benne, hűséges és kitartó, addig mindenképpen, amíg érzi a ragaszkodásodat, a szeretetet. A széltől is óvni fog, és az is biztos, a család a legfontosabb a számára. Ha jelzed, szeretnél vele több időt tölteni, szabaddá teszi magát, rád és a gyerekekre fordítja az egész napját. Figyelmes, segítőkész, igazi férjalapanyag. Jól jársz vele.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top