nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legjobb férjek

Ezek a csillagjegyek a legjobb férjjelöltek

Az asztrológia sokat elárul a személyiségjegyekről, ugyanis minden ember természetének lényege a születési jegyében rejlik.

A nők megbízható, lojális és elkötelezett társat szeretnének maguknak, ahogy egyébként a férfiak is. Néhány csillagjegy azonban valóban olyan erősségeket testesít meg, amelyek tökéletes társsá teszik őket egy kapcsolatban.

Csillagjegyek, akikből a legjobb férjek válhatnak

Fotó: Getty Images

Bika

A megbízható, őszinte és romantikus szívű Bika férfi tudja, hogyan lehet boldoggá tenni egy nőt, és hogy kell szeretni. Kapcsolataikban mindig a stabilitást keresik, és ez az, ami még vonzóvá is teszi őket. Mindig ragaszkodni fog hozzád, és mindennel kényeztet, amije van.

Oroszlán

Az Oroszlán férfi velejéig hűséges, és mély megértéssel rendelkezik. Imádják megcsodálni és elárasztani nőtársukat figyelemmel és sok szeretettel. Az Oroszlánok azzal kényeztetik feleségüket, hogy rengeteg ajándékot szereznek neki, elviszik vásárolni, vagy akár közös utazást terveznek!

Rák

Csodálatos velük eltölteni az időt, hiszen a Rák csillagjegy szülöttei mindent szeretnek, ami a SZERETET-ről szól! Rendkívül érzelmesek. Szeretik szeretettel elárasztani párjuk, és minőségi időt tölteni velük. Jószívűek, és bármit megtennének azért, hogy társuk boldog legyen.
 

via

 
(Nyitókép: Getty Images/MoMo Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top