nlc.hu
Horoszkóp

Lusta férjek

Ezek a csillagjegyek a leglustább férjek

Mindenki értékeli azt a társat, aki elmosogat, főz vagy takarít. De sajnos ez sokak számára csak álom marad.

A következő csillagjegyek rendkívül lusták férjként.

Lusta férjek

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika férfiak egy valóra vált álomnak tűnhetnek, mivel sok hűséget és odaadást hoznak a kapcsolatba. De egy kapcsolatban nem kell sok idő, mire kitűnik, hogy a házimunka felhalmozódik, és szerető szavaik és imádó tekintetük nem vezet sehova. Ha adsz a Bikának egy listát a házimunkákról, valószínűleg azt mondanák, hogy később megoldják, de ez a később sosem jön el.

Szűz

Azt gondolhatnánk, hogy a Szűz perfekcionista, akinek nagyon fontos az otthon és a munka minden eleme. De van, amikor annyira el vannak merülve a munkájukban, hogy az otthoni ügyek háttérbe szorulnak. Párjuk ezután nehézen tudják rávenni őket, hogy segítsenek a ház körül, mivel csak szeretnének kikapcsolódni otthon.

Ikrek

Az Ikrek férfiak nagyon el vannak kényeztetve az édesanyjuk által. Ezért sem szoktak házimunkát végezni. Ha megházasodnak, az „anya egyetlen kicsi fiának” megerőltető a házimunka. Általában csak hátradől és lazít, miközben más elvégzi a munkát.

 via
(Nyitókép: Getty Images/Renphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top