nlc.hu
Horoszkóp

Vitatkozó csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy egész nap képen vitatkozni a párjával

A következő csillagjegyek, ha kell, egész nap képesek veszekedni a házastársukkal.

Vannak olyan csillagjegyek, akik, ha kell, egész nap képesek vitatkozni a házastársukkal az igazuk érvényesítése érdekében.

Állandóan vitatkozó házastársak

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok gyakran azt hiszik, hogy mindenki univerzumának középpontjában állnak, ezért sok dologban rugalmatlanok. Mivel szinte minden ügyben elvárják a feleségüktől vagy épp a férjüktől az együttműködést és a kompromisszumot, gyakran veszekednek. Legyen szó egyedül, vagy vendégek jelenlétében, nem érdekli, nem hagyja annyiban a dolgot.

Skorpió

A Skorpióknak mindig igazuk kell, hogy legyen. Bár ez természetesen nem mindig lehetséges, ez a makacs csillagjegy hajlamos arra, hogy a házastársával vitatkozzon, mivel nem tudják elfogadni, hogy bármiben tévedhetnek. Félnek attól is, hogy hitelt adjanak házastársuknak olyan apróságokért, mint például az otthon tisztán tartása, a gyerekek felnevelésének segítése stb. Ezért a viták soha nem érnek véget.

Ikrek

Az Ikrek magas önbecsüléssel rendelkeznek. Ha hallanak is egy megjegyzést a partnerüktől, ami rossznak tűnik, nem engedik el, hanem azonnal visszaszólnak. Ez gyakran heves vitákhoz vezet még triviális dolgokról is, ami mindkettőjük napját tönkreteheti.

via

(Nyitókép:  Tetra Images/ Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top