nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jó férjek

Csodálatos férj lesz ezekből a csillagjegyekből

Nem buzdítunk arra senkit, hogy kizárólag csillagjegyek alapján válasszon férjet magának, de nem árthat egy kis plusz információ ezen a téren.

Mielőtt férjhez mennél, valószínűleg több párkapcsolatod is van, randizós időszakokat élsz át, amikor megismersz olyan férfiakat, akiket abból a szempontból is nézel, hogy mennyire lennének jók férjnek. Ez teljesen normális, a kiválasztás folyamatában szükség is van arra, hogy tapasztalatot szerezz párkapcsolatok terén, hiszen a házasság egy óriási, életre szóló döntés, nem hozhatod meg úgy, hogy fogalmad sincs, mi vár majd rád. A tapasztalatszerzés közben kikristályosodik előtted, milyen számodra a tökéletes férfi, önismereti utat jársz be, melynek során azonosítod a szükségleteidet, vágyaidat és kiválasztod, mit szeretnél mindenképp megvalósítani a jövendőbeli férjeddel.

Természetesen szó sincs arról, hogy minden gondolatod a férjhez menés körül forogna, ez csupán tudat alatt zajló folyamat, ami az agyadban történik, amikor intim kapcsolatba kerülsz egy másik emberrel. Vannak olyan személyiségjegyek, melyek egyértelműen arra mutatnak, hogy jó férj lenne az adott férfiből, és ugyanígy vannak olyan csillagjegyek is, akik már bizonyítottak, hogy jó döntés feleségül menni hozzájuk.

Kos

Bár a Kos csillagjegyű embert általában forrófejűként és hirtelen természetűként szokták jellemezni, amit nem feltétlenül keresünk egy férjben, mégis jó társ válhat belőle egész egyszerűen azért, mert őszinte. Márpedig az őszinteség a hosszútávú párkapcsolat egyik titka. A Kos férj mellett egyenességre lehet számítani, könnyű megbízni benne, és általában az összes kártyáját kiteríti az asztalra. Az őszinteség olykor kicsit nyersre sikerül a Kosnál, ezért jobb nem kérdezgetni arról, hogy kövérít-e a ruha, ha nem akarod tudni az igazat.

Jó férj lesz ezekből a csillagjegyekből

Jó férj lesz ezekből a csillagjegyekből (Kép: Getty Images)

Bika

A Bika férfi végtelenül hűséges, ha téged választ, akkor egy életre választ maga mellé. Ha egyszer meghozta a döntést és elvett feleségül, akkor nagyon nehéz eltántorítani, minden nehézséget készséggel vállalni fog a házasság érdekében. Tudja, hogy milyen fontos és törékeny a bizalom, ezért soha nem kockáztatná önszántából, az elvei nem engednék neki a hűtlenséget. Az a fajta férfi, aki évtizedek és sok változás múlva is ugyanúgy kitart melletted, és azon igyekszik folyton, hogy nehogy csalódást okozzon.

Ikrek

Az Ikrek férfi azért jó férjjelölt, mert rendkívül gyengéd. Nemcsak fizikailag, szexuálisan értve gyengéd, hanem lelkileg is, olyan óriási empátiával fordul a szerettei, különösen a szerelme felé. Minden nap úgy érezheted magad mellette, mint egy szupermodell, mert számára tényleg te vagy a világ legszebb, legcsodálatosabb teremtménye, és ezt sűrűn a tudomásodra is hozza egyértelmű módon. Ha Ikrek csillagjegyű férfit választasz, számíts az életed végéig tartó bókokra és arra, hogy a tenyerén fog hordozni.

Via

Munka és csillagjegyek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top