nlc.hu
Horoszkóp

Ez a munka nem való hozzád a csillagok szerint

Az álommelót keresed? Ezt ne válaszd a horoszkóp szerint!

Tudod már, mi a sorsfeladatod? Ha a munkád is olyan, ami segít beteljesíteni, remek úton jársz. Most abban segítenek a csillagok, hogy mi nem való neked.

Boldogok, akik megtalálták az álommunkát, a hivatásukat. A hindu filozófia szerint van egy életcélunk, ami mellett lehet ugyan egy munkánk a megélhetésért: de akkor éljük meg boldogan a sorsunkat, ha ez a kettő egy és ugyanaz. Nem könnyű rátalálni erre az útra, de nem is lehetetlen.

festő lány

Nem mindenki alkalmas művészi pályára, a Szűz sem / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Független, szabad lélek vagy. Ha belegebedsz és szinte belebetegedsz az irodai munkába, szedd össze a bátorságod. Vállalkozz, és csináld, amit igazán szeretnél.

Bika (április 20. – május 20.)

Őszinte vagy, és jól tudod, mire van szükséged. Megőrülsz attól, ha feleslegesen akarnak rád sózni valamit. Szörnyen éreznéd magad értékesítőként, nem tudsz azonosulni a tukmálással.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Imádod a természetet, és néha eljátszol a gondolattal: de hidd el, a gazdálkodás nem neked való. Az elméd a fegyvered, mindenképp szellemi foglalkozást válassz – mellette ültess balkonparadicsomot.

Rák (június 22. – július 22.)

Nagyon szeretnél embereknek segíteni, pszichológusként, vagy orvosként. De sajnos nagyon érzékeny vagy, nem bírnád elviselni mások folyamatos szenvedését. Keress valami mást, amivel boldoggá teszed az embereket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Vonz a luxus, és a pénz világa. De nem vagy elég rideg és számító az üzleti világhoz, eltaposnának a lelketlen pénzemberek. Maradj emberek között, keress olyan munkát, amivel felvidíthatod őket. Pénzed mindig lesz, ne aggódj!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A művészetek világa nem áll távol tőled: de csakis rajongóként. A művészet számodra kiszámíthatatlan, és te nem vagy hozzá elég spontán és elvont. De a háttérben lehet helyed, kiváló menedzserként a témánál maradhatsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A társasági élet középpontja vagy, és imádod az irodalmat. Hidd el, az író, költő magánya nem a te asztalod! De egy irodalmi kör, kávézó vezetése sokkal inkább neked való, ahol emberek között lehetsz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szárnyaló fantáziádat muszáj felhasználnod a hivatásodban! Lehet számodra vonzó az építészi pálya, de bármilyen tervezői munka túl kötött neked. Meg kell találnod azt a területet, ahol szabadon alkothatsz.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Rendkívüli intellektusod miatt biztos, hogy szellemi pályára terelődsz. Lehetsz sikeres ügyvéd, de kalandor lelked szenvedne az üzleti öltözék alatt. Az utazás, a kaland tesz boldoggá.

Bak (december 22. – január 19.)

Ne hagyd magad újdonságokba belerángatni. Gyakorlatias vagy, bármit véghez viszel, megvalósítasz. Az újítást, kezdeményezést, kockáztatást hagyd másra, utána már te is képbe jöhetsz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ragyogó memóriád van, bármit képes vagy megtanulni. De a jog, vagy a gazdasági világ szabályai és rendszere hamar eluntatnak, és boldogtalanná tesznek. Kreativitásod, újítási vágyad más területen érvényesül.

Halak (február 19. – március 20.)

Szeretnéd jobb hellyé tenni a világot, de a politika semmiképp nem neked való. Érzékeny lelkedhez a művészetek állnak közel, írj, formálj véleményt, így sokakra hatással lehetsz.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top