nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig szerencsések anyagilag

5 csillagjegy, akinek mindig lesz mit a tejbe aprítania

A pénz a legtöbb ember számára központi kérdés, akár beszél róla, akár nem. Ők öten mindig szerencsések lesznek az anyagiak terén.

Mindannyian vágyunk az anyagi biztonságra. Próbáljuk a pénzügyeket úgy alakítani, hogy ne kerülhessünk kellemetlen helyzetbe, bármit is hoz a jövő. Egyes szerencsések a csillagoknak köszönhetően könnyebben jutnak pénzhez, és bármit tesznek vele, az sikeresen gyarapodik. Míg mások hiába tesznek félre okosan, és próbálják megsokszorozni a pénzmagot, állandó szélmalomharcot vívnak vele.

pénzzel teli bőrönd

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A legszerencsésebb csillagzat alatt született jegy, ha a pénzügyeket tekintjük. Motivált, keményen dolgozik, és remekül összpontosít a problémákra, majd a megoldásokra. Remek vezetővé válik, karrierje is pénzt hoz neki. Soha nem fél kockáztatni, remek megérzései vannak az anyagiak terén.

Bika (április 20. – május 20.)

Vállalkozó szellem, aki magában sokat őrlődik, de végül belevág az elképzeléseibe. Nagyon sok energiát fektet a munkába, rendkívül kitartóan megy céljai után. Mindig stabil az anyagi helyzete, hatalmas növekedést képes elérni üzleti és munkatevékenysége során.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imád költeni, vásárolni, luxusban élni. És nem lusta mindezért megdolgozni. Amije van, azt magának köszönheti, mindig van jócskán bevétele és megtakarítása is. Tökéletesen tudja, hogyan kell úgy villantani, hogy közben nem marad üres a zsebe.

Halak (február 19. – március 20.)

Kiváló fantáziájával meglátja a rést az üzlet terén. Sokan őrültségnek tartják az ötleteit, de ő belevág. Lassan növekszik a vállalkozása, de biztos ügyfélkört és hosszú távú, jó megélhetést biztosító bevétele lesz belőle.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Gyerekkorától kezdve remekül bánik a pénzzel, mindig, minden tényezőt kiszámol, számításba vesz. Neki is meg kell dolgoznia a sikerekért, de a befektetett munka egyszer csak gyümölcsöző lesz, és a szerencse is a kezére, azaz a zsebébe játszik majd.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top