nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy a pénzt választja

Inkább pénzért házasodnak, mint szerelemből ezek a csillagjegyek

Ha valaha is elgondolkoztál azon, hogyan képes valaki a szerelem helyett az anyagiakat választani, most megtudhatod, mit gondolnak erről az érintettek.

A szerelem is mulandó és a gazdagság sem tart örökké, még a legnagyobb vagyonok esetében sem. Van, akiknek mindkettő megadatik, és olyan is előfordul, hogy egyik vagy másik valóban elkíséri élete végéig. De akinek választási lehetősége adódik, vajon melyik mellett dönt? Ebben közrejátszik az egyéni élethelyzet és természetesen az illető személyisége. Ez az öt csillagjegy egészen biztos, hogy előre sorolja a pénzt, ha választania kell. Jöjjön a pénzes pasi, a szerelem pedig… majd lesz valahogy!

nő medencében

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Szíve szerint együtt kérné a kettőt: szerelem és pénz. De a biztonság számára a legfontosabb, és úgy érzi, ezt az anyagiaktól kapja meg. A szerelmet és a partner érzéseit nem lehet befolyásolni, míg a pénz útját igen. Nem kockáztat szívesen, így inkább úgy dönt, jöjjön a gazdagság.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az élet csupa móka, a szerelem is az, de minden jobb, ha van hozzá elég pénz. Szereti a változatosságot, és nincs azzal baja, ha nem muszáj egy személy mellett lehorgonyoznia. De ha kompromisszumot kell kötni, akkor inkább olyasvalakivel teszi, aki mellett az anyagi biztonságot bőségesen megkapja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádja magát, így a szerelem olyasvalami, amit nem kell valaki mástól várnia. Elég, ha csodálják, és ehhez bőven elég, ha úgy tud csillogni, hogy az kiragyog a tömegből. Ahol a nagy pénz van, ott lehet feltűnősködni: ékszerek, ruhák, luxusnyaralás: ez mind nagyon is ínyére való.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadság, a kaland, az utazás élteti. A kötöttségek mindig zavarták, munka és kapcsolatok terén egyaránt. Viszont ezt az életmódot nem olyan egyszerű fenntartani. Ha talál valakit, aki vonzódik hozzá és még pénze is van bőven: nem kérdés számára, hogy együtt az élet császárai lehetnek.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top