Horoszkóp

3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lesz

Már kislányként az esküvőről fantáziáltál, és minden apró részletet kidolgoztál, mire ujjadra került az a bizonyos gyűrű. De vajon milyen feleség leszel?

Az esküvőig is igen rögös néha az út. Előtte már összecsiszolódtatok, voltak nehéz percek, veszekedések, és nagyon sok csodás nap, hét, hónap. Biztosak vagytok kettőtök szerelmében, és hogy összekötitek az életeteket. Ha magadban is teljesen biztos vagy, akkor olvass csak tovább, ha kétségek közt vergődő barátnőd az alábbi három csillagjegy valamelyikének szülötte. Ugyanis nekik nem kell tovább aggódniuk: akarva-akaratlanul a legjobb feleség lesz belőlük!

esküvő

Fotó: Pixabay

A végtelen érzelmek viharában küzdő Rák

A Rák jegyben született nő egy királynő. Mélységesen érzelmes, és tudja, ezt hogyan használja jól. Feltételek nélkül szereti a párját, és minden lehetséges módon kimutatja neki. Meleg otthont teremt majd családjának, és nincs határ számára, ha a szerettei boldogságáért kell tennie valamit. Igazi, szerető anya lesz belőle, akinek a gyermekei és a családja áll majd az első helyen. Néha előjön drámakirálynő énje is, de ilyen mennyiségű érzelem mellett, ami benne dúl, ez nem csoda. Ha kétsége van a Ráknak efelől: győzd meg, hogy csodás feleség lesz.

A Kos szenvedélyesen és határozottan indul az oltár elé 

Nem egyszerűen teljesíti a kitűzött céljait a Kos, hanem mindent túlteljesít. Bármit megtesz, hogy elérje azokat. Kalandvágyó és szenvedélyes. Nem fogja magát akkor sem, ha ki kell állni az elképzelései mellett. De ugyanígy kiáll mindenkiért, aki fontos a számára. Ő egy igazi vezéregyéniség. Így ha a kiválasztottja felkötötte a gatyáját, és kész az életét egy ilyen erőteljes személyiség mellet leélni, számítson a mindent elsöprő lángolásra. A Kos támogatni fogja a párját mindenben, és  legjobbat hozza ki belőle, miközben derűs személye mellett jut bőven móka és kacagás. Ha egy Kos bizonytalan volna, biztasd, hogy mellette nem fog unatkozni egy férfi sem. Sőt, szigorú és következetes, de szerető anyja lesz gyermekeiknek, akikből vezetőket és győzteseket nevel.

A harcos Oroszlán mint lágyszívű feleség

Az Oroszlán nő egy harcos. Szüksége van rá, hogy a dicsfény rá irányuljon. De meg lehet lelni a szívéhez vezető utat. Akit beenged oda, azzal viszont megosztja a helyet a rivaldafényben való sütkérezéshez. Mindig hűséges társ lesz, és nem hagyja cserben a párját. De olyasvalakire van ehhez szüksége, aki éppen olyan határozott és erős, mint ő maga. Azaz soha nem vágyik egy átlagos férfira. A családján lesz mindig a hangsúly, és úgy kényezteti őket, mint igazi anyaoroszlán. Ha esetleg arról kérdez, vajon ő milyen feleség és anya lesz, mutass neki tükröt: tiszta, önzetlen, feltétel nélküli szeretetén osztoznak a barátai, szerettei. Nem lesz ez máshogy akkor sem, ha férjhez megy, és családot alapít.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top