nlc.hu
Horoszkóp

Ez a kristály szerencsét hoz, pénzt és ragyogást

Így használhatod mágiára a malachit kristályt

Van egy kis darab malachit köved? Kilenc módját mutatjuk meg, hogyan használhatod fel a legkülönbözőbb bűbájokra.

A malachit ásványi kristály ragyogó zöld színéről ismert, és rendkívül jó hatással van a hangulatodra. Leginkább arról ismert, hogy behozza a jószerencsét, a pozitív történéseket és nyitott szívűvé teszi azokat, akik élvezhetik a rezgéseit. 

malachit ásvány kristály

Malachit metszete / Fotó: Pixabay

1. Mágia a pénzügyi helyzet rendezésére

Amikor anyagi gondokkal küzdesz, tegyél az oltárodra vagy a dolgozósarokba malachit követ. A sajátosan gyönyörű zöld árnyalata az anyagi jólétet, a termékeny anyaföldet és a növekedést, gyarapodást szimbolizálja. Segít növelni a bevételeket, de megakadályozza a túlköltekezést is.

2. Kitárja a szívcsakrádat

A zöld szín a szívcsakra színe. Hordj egy malachitmedált a szíved fölött vagy esti relaxáció közben helyezd szívtájékra. Feloldja az érzelmi blokkokat, távol tartja a káros energiákat.
Ha egy különösen nehéz érzelmi összecsapás után összetörtnek, zárkózottnak érzed magad, ez a kristály segít megerősödni. Érezni fogod védelmező hatását, és amikor érzelmileg bénító helyzetbe kerülnél, magabiztosan fogod megoldani.

3. Szépségmágia

Az egyiptomiak a zöld malachitport szemhéjfestékként használták. Hathor istennőnek, a szépség képviselőjének tisztelegtek vele, akit  malachitúrnőként is ismertek.
Szépségedet és kisugárzásodat legegyszerűbben úgy növelheted vele, ha a piperetáskádban vagy a sminktermékeid között mindig tartasz egy darab malachitot. Ne feledkezz meg róla, hogy ilyen használat esetén időnként meg kell tisztítani.

malachit ásvány kristály kő

Csiszolt malachit / Fotó: Unsplash

4. Védelmező amulett

Használd amulettként a negatív energiák távoltartására. Különösen alkalmas olyan helyzetekben, amikor egy mérgező energiájú személyt szeretnél távolt tartani, energiáját semlegesíteni. A régi időkben, amikor a mindennapokban rontástól, szemmel veréstől tartottak az emberek, a tehetősebbek malachit ásványt hordtak védekezésként.
Teheted medálként nyakláncra, karkötőre. Vagy hordj malachit mála karláncot, gyöngysort, amit mantrák rezgéseivel is feltölthetsz, az erősebb hatás érdekében.
Folytatása következik pénteken.

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top