nlc.hu
Horoszkóp

Így hibázik a Bika, Szűz és a Bak a kapcsolatai során

3 párkapcsolati hiba, amit elkövetnek a föld jegyűek

Ők a legmegbízhatóbb, legőszintébb csillagjegyek. Két lábbal állnak a földön, és szeretnének egyvalaki mellett megállapodni. Hol lehet a hiba?

A föld csillagjegyek kitartóan haladnak céljaik felé. Mivel a föld elem gyakorlatiasság, intelligencia formájában is megjelenik mindhármuk esetében, el is érik, amit kitűztek. Természetesen nekik is van árnyoldaluk, és a párkapcsolatok során is megmutatkozik – nem tökéletesek. Még akkor sem, ha ők így gondolják magukról.

beszélgető pár

Fotó: Unsplash

Bika: lustaság, önteltség, makacsság

Szereti a kényelmet, nem szereti siettetni a dolgokat. Nagyon lassan nyílik meg a kapcsolatban, és semmiféle továbblépést nem siet el. Sokára fogja kimondani, hogy szeret, és a barátainak, szüleinek sem rohan bemutatni. Gyakran valóban lusta, de a tempója miatt még többször tűnik annak. Mindig neki van igaza a viták során, és természetesen mindent jobban tud. Makacssága a karrierje során kitartásban mutatkozik meg, de a magánéletben inkább ellentmondás és veszekedés formájában.

Szűz: túlbonyolítás, túlzott önuralom és kiszámíthatóság

A túlzások embere, maximalizmusa zavaró magaslatokba csap. Számára egy párkapcsolat felfordulással jár, hiszen a tökéletesen kidolgozott életbe csöppensz, felborítva azt. Újra kell terveznie és rendeznie az életét, és ez rengeteg elemzéssel és szervezéssel jár. Az erőteljes érzelmeken uralkodnia kell, ez gyakran kommunikációs zavarhoz vezet, és még egy jó spontán veszekedés is nehéz valakivel, aki ennyire visszafogja magát. A kiszámíthatósága néha a felszabadult, spontán események gátja – ezekben fejlődnie kell.

Bak: kontrollmánia, mindent (jobban) tudás, túlzott elvárások

Szeret büszkélkedni sikereivel, képességeivel, és éreztetni, hogy értékesebb nálad – és mindenkinél. Persze ebben változhatsz, ha az ő értékrendjét követed, amit elvár, és ami felé szívesen kormányoz. A mérce mindig ő maga, és valójában az a szerencsés, ha sikerül olyan párt választania, aki sok mindenben passzol hozzá. Persze irányítható is legyen, mert a tervezés és célra tartás az egyik legfontosabb dolog a Bak életében.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top