Horoszkóp

Ezért is annyira különlegesek a föld csillagjegyek

Az asztrológia négy elemhez kapcsolja a csillagjegyeket. Ezúttal a föld jegyekről tudhatsz meg érdekes részleteket. Vajon miben a legjobbak, milyen nagyszerű tulajdonságaik vannak, és miért is annyira különlegesek? A horoszkóp felfedi a részleteket.

A tett jóval többet mond minden szónál. A föld jegyűek mottója alighanem ez lehetne, hiszen a legjózanabb, leggyakorlatiasabb, legmegbízhatóbb csillagjegyekről van szó. Rájuk nem igazán jellemzők a hangzatos és nagy szavak, ők beszéd helyett terveznek, cselekszenek, és addig nem nyugszanak, amíg el nem érik a céljaikat. Nem véletlen, hogy szárnyaló és rendkívül sikeres karriert, hosszútávú, hűséges, szeretetteljes párkapcsolatot mondhatnak magukénak. Lássuk, mit kell tudni a föld elemi csillagjegyekről.

Bika: testi érzékelés, gyengédség, pénzkeresés

A Bika könnyen kiszúrható bármilyen társaságban, ő ugyanis játszi könnyedséggel irányítja magára a figyelmet. Uralkodó bolygója a Vénusz, ennek köszönhetően nagyon erősen vonzódik a szépséghez, az eleganciához, a kulináris élvezetekhez. Remek az ízlése az öltözködés és az étkezés terén is. Különös érzéke van ahhoz, hogy mind az öt érzékszervét használja, s ezáltal az élet kifinomult dolgait is élvezni tudja. Az álmait képes megvalósítani, s nem okoz számára gondot, ha a luxusért többet kell dolgoznia. Megteremti magának mindazt, amire vágyik. Nem mellesleg nagyon érzéki, hűséges és kitartó csillagjegy.

Ezért is olyan nagyszerűek a földjegyek (iStock)

Szűz: értelem, nyomozás, önzetlenség

A Szűz csillagjegynek valóban sasszeme van a részletekhez, előtte semmi sem maradhat rejtve. Uralkodó bolygója a Merkúr – amely a kommunikációt és a tudatot irányítja –, így mindig a mélyebb összefüggéseket keresi, s ő mindent és mindenkor alaposan elemez. Ez a tulajdonsága elsőrangú nyomozóvá teszi, páratlan adakozó, a szeretetnyelve a szívesség. Semmi sem teszi őt boldogabbá, mint az, amikor bizonyíthatja, mennyire hasznos tud lenni a többiek számára. Maximalista, nagyon szorgalmas és precíz, remek munkaerő, nem mellesleg egészségtudatosan él, figyel magára és a környezetére is.

Bak: A-típusú személyiség, hagyománytisztelet, szorgalom

A Bak jegyet alighanem mindenki hasonlóan jellemezné: munkamániás, akit csak a saját becsvágya vezérel. Tény és való, hogy célorientált, ám nem azért hajtja a siker, mert ez jól mutat az önéletrajzában. Kizárólag akkor csinál valamit szívvel-lélekkel, ha az a szenvedélyévé válik. Végül is uralkodó bolygója a Szaturnusz – amely megjeleníti az életbölcsességet, az érettséget, a hosszútávú elkötelezettséget –, ezért ha úgy dönt, beszáll valamibe, az nála mindig hosszútávra szól. Döntése épp úgy érvényes a karrierjére, mint a szerelmi életére. Nem dönt elhamarkodottan, megfontolt és alapos. Ő is nagyon gyakorlatiasan éli az életét, akárcsak a másik két föld elemi csillagjegy.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top