Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek novemberben mélypontra kerülnek

Ennek a 3 csillagjegynek csöppet sem lesz könnyű a novembere. A horoszkóp szerint mélypontra kerülhetnek. Vigaszként csak annyi, hogy a legmélyebb pontról felfelé emelkedhetnek újra. Vajon te is köztük vagy? Akkor különösen fontos, hogy megértsd mindazt, ami vár most rád.

November hónapban valójában kedvező és kedvezőtlen lehetőségeket is jeleznek a bolygóállások. A következő három csillagjegy inkább az utóbbiakat tapasztalja meg, de nem ok nélkül történnek velük az események. Igazán fontos tapasztalatokkal gazdagítja őket az életük, ha nem állnak ellen. Persze most is érdemes felkészülni a hónap kihívásaira, nehézségeire, mert aztán velük is nagyot fordul a világ… Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból fény derül a részletekre.

A Bika magánéletét teszteli a november

Kedves Bika! November második felében a magánéletedre helyeződik a hangsúly. Az élet a párkapcsolatodat, illetve valójában mindenféle kapcsolatodat teszteli. Érdemes addig is elgondolkodnod, vajon mennyire vagy képes együttműködni, egyesülni testben, lélekben, gondolatokban a pároddal, a barátokkal, a környezeteddel? Érthető, ha most még nemmel válaszolsz. A Nap mellett bolygód, a Vénusz is a Nyilasban jár ebben az időszakban, és szó mi szó, alaposan felforgatják az életedet. Ugyanakkor csak rajtad múlik, mennyire engedsz az égi energiáknak. Ha sodródsz az áramlással, az örvény beszippanthat, de ha képes vagy kézben tartani az eseményeket, jól jössz ki a végén az egészből.

Ezeknek a csillagjegyeknek csöppet sem lesz egyszerű a novembere (iStock)

A Szűz magába zárkózik novemberben

Kedves Szűz! Rólad köztudott, mennyire szorgalmas típus vagy. Ugyanakkor mindennek megvan a maga ideje és helye, márpedig a november nem a teljesítményről szól. Ahelyett, hogy a munkába fektetnéd minden energiádat, most sokkal jobban teszed, ha magadra figyelsz elsősorban. A Vénusz téged is összezavar egy kicsit, de ettől még nem kell a legrosszabbra gondolnod. Ne lepődj meg, ha lehangoltabb leszel, mint általában, és nem is igazán érted, mi zajlik a lelkedben. Ez egy ilyen hónap, a befelé figyelés ideje. S ha nem szánsz magadra kellő énidőt, egyre bizonytalanabb is leszel. Próbálj meg kikapcsolódni, a lelkedre hangolódni, és próbáld megérteni önmagadat. Így léphetsz most óriásit előre.

A Bak a legszívesebben elrejtőzne novemberben

Kedves Bak! Ne lepődj meg, de novemberben többször is furcsa, szokatlan álmaid lehetnek. Ha élénken emlékszel rájuk, érdemes próbát tenned, hogy megértsd ezeket a nagyon is fontos üzeneteket. A munkád most nem a terveid szerint halad majd, ugyanakkor nem érdemes ezen bosszankodnod, mert csak magadnak ártanál vele. Mint a novemberi időjárás, olyan ködösnek, átláthatatlannak tűnik minden körülötted. November utolsó hetében a Vénusz és a Jupiter együtt áll a Nyilasban, ami tökéletes lehetőség, hogy rálelj a belső békédre, a nyugalomra. Jógázz, meditálj minél többet, mert december 2. napjától új időszámítás kezdődik az életedben…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top