Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek 2020 a legszerencsésebb éve lesz

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek, és bármit megvalósíthatnak 2020-ban. Ők a következő év legnagyobb nyertesei, így biztosan sokan irigykednek majd rájuk. A horoszkóp szerint életük egyik legszerencsésebb éve előtt állnak...

Jupiter a nagy szerencse, a bőség jelképe, 2019. december 2-án lépett a kiszámítható és megbízható Bak jelébe. A bolygó mindig azoknak a csillagjegyeknek hoz valódi szerencsét és sikert, akikre a legpozitívabb fényszögeket sugározza.

2020 legszerencsésebb csillagjegye ezért kétségtelenül a Bak, de mellette még két másik jegyre is nagyszerű év vár a horoszkóp szerint. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj a rád váró pozitív lehetőségekre.

A Bak 2020 legszerencsésebb csillagjegye

Kedves Bak! Te nem az a partiarc típus vagy, aki minden buliban részt vesz, és akit mindenkit ismer. 2020-ban ugyanakkor bőven lesz okod az ünneplésre, az örömre, mert bámulatos lehetőségek, hihetetlenül szerencsés időszak vár rád. A Jupiter bolygónak köszönhetően te leszel 2020 legnagyobb nyertese, ebben az évben minden kívánságod megvalósulhat. Eljött az az időszak az életedben, amikor minden álmod valóra válik. Valójában ki is járt már neked a siker, hiszen nagyon sokat tettél érte az elmúlt években. Mostantól learathatod a babérokat. Persze, nem dőlhetsz hátra, de a siker ízét megízlelheted.

Ezeknek a csillagjegyeknek 2020 az egyik legszerencsésebb éve lesz (iStock)

A Szűz nagyon sok pénzt keres 2020-ban

Kedves Szűz! Az előtted álló év csodás lehetőségeket kínál neked. Jövőre végre pénzben is érzékelheted azt a sok munkát, amit az előző években letettél az asztalra. Vagy nagyon igéző fizetésemelést kapsz 2020-ban, vagy visszautasíthatatlan állásajánlattal találnak meg téged. Egyszerűen vonzod a pénzt, valójában azt sem tudod, hogyan, de áramlik hozzád több forrásból is. Nagyon szerencsés leszel, akár nyerhetsz is nagyobb összeget. Szóval ne lepődj meg, ha a következő évben nagyon sokan irigyelnek majd téged. Vállalhatsz apróbb kockázatokat is, a befektetésed biztosan megtérül. Egyszerűen nem tudsz bukni 2020-ban. De azért a siker ne szálljon a fejedbe… 

A Bika a szerelemben lesz szerencsés 2020-ban

Kedves Bika! Talán sosem érezted magadat igazán szerencsésnek, pedig most épp itt az ideje, mert 2020-ban melléd szegődik a szerencse. Te nem szereted különösebben a változásokat, de érdemes egyre nyitottabbnak lenned, és dönteni a rád váró lehetőségek mellett. S ha nem is anyagilag érkezik a bőség az életedbe, a szerelmi életed egészen biztosan felpezsdül. 2020-ban találkozol valakivel, aki első látásra rabul ejti a szívedet, és alapvetően változtatja meg az életedet. Innentől semmi sem lesz többé ugyanaz, mint előtte. De te ezt nem is bánod majd. Érdemes hát nyitottnak lenned az érzésekre, a valódi szerelemre, a rád váró változásokra.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top