Horoszkóp

Így alakul a csillagjegyek karrierje 2020-ban

Vajon mit jeleznek a bolygók a karrieredben 2020-ra? Sikeres év vár rád? Munkahelyet változtatsz? Feljebb léphetsz a karriered létráján? Mindent megtudhatsz a 2020-as horoszkópból...

Hogyan alakul pályafutásod az elkövetkező esztendőben? Learathatod a babérokat, netán új kihívásokkal kell szembenézned? S mi a helyzet a fiatalabb generációval, miként alakulnak a tanulmányaik? A 2020-as horoszkópodból minden kiderül!

Kos

Kos jegyűként a munkád szempontjából 2020 remekül alakul. Ha úgy gondolod, ideje munkahelyet váltanod, ne habozz, magasabb pozíció vár rád egy jó hírű vállalatnál. Mindamellett ez nem jelenti, hogy hátradőlhetsz, továbbra is kemény munkát várnak tőled. Ha még tanulsz, 2020 eredményei elégedettséggel töltenek el. Ha pedig külföldi ösztöndíjban gondolkodsz, a kívánságod meghallgatásra talál.

Bika

Bika jegyűként 2020 nagyon fontos év a karrieredben: készülj fel a komoly váltásra. Felesleges azonban aggódnod, a dolgok kedvező fordulatot vesznek. Ha saját lábra szeretnél állni, itt az ideje, hogy megtedd, a siker nem kerül el. Lehet, hogy az év közepe némi bukdácsolással telik, ám ez ne vegye el a kedvedet. Ha még diák vagy, nagyszerű évet zárhatsz összességében. Bár lesznek olyan időszakok, amikor nehezedre esik a tanulmányaidra koncentrálni, ám az akadályokon sikerül túljutnod.

Ikrek

Ikrek jegyűként kihívásokkal teli év lesz számodra 2020. Ha alkalmazottként dolgozol, a fáradozások nem igazán hozzák meg a várt eredményt. Ám ne veszítsd el lelkesedésedet, legyél türelmes, s folytasd a kemény munkát. Az év közepe az üzleti kapcsolatok terén kedvező változásokkal kecsegtet. Ha tanulsz, vegyes évre készülj: ha sikert szeretnél elérni, magasabb fokozatba kell kapcsolnod, s sikerülhet a bejutás álmaid középiskolájába, egyetemére is.

Rák

Rák jegyűként, ha nem sikerül valamelyik komolyabb projektedet lezárnod az idén, ne idegeskedj, 2020-ban ez is ki lesz pipálva, méghozzá a vártnál nagyobb eredménnyel. Az elkövetkező évben bátran kipróbálhatod magad új területen is, munkavállalóként pedig nagy az esélye, hogy a kívánt pozícióba kerülsz. Ha tanulsz, 2020 fontos évnek ígérkezik: ha komoly vizsgára van kilátás, tanulj szorgalmasan, s eléred a célodat.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a karrieredben 2020 a legjobbat hozza számodra. Már az új év is kedvezően indul, előléptetésre van kilátás, ami a bevételedet is megdobja. A munkádat megbecsülik, ha éppen munkanélküli vagy, ez hamarosan változhat. A jövő év kiemelkedő lesz a vállalkozók számára is: komoly megrendelésekkel számolhatsz, s a céged szárnyal. Prosperáló esztendőnek nézhetsz elébe tanulóként is: az erőfeszítéseid meghozzák a várt sikert, s mindez az önbizalmadra is jótékonyan hat.

Szűz

Szűz jegyűként igazán jó évnek nézel elébe, a karriered nagyszerű irányba halad, s néhány változásra is felkészülhetsz. Ha munkahelyet váltasz, magasabb pozícióval és fizetéssel is számolhatsz. Ha lehetőségként a költözés is felmerül, ne habozz: adj neki egy esélyt. Diákként tökéletes év lesz 2020 számodra. Ha éppen jövőre fejezed be a tanulmányaidat, akkor nem kell sokat várnod, hogy álmaid munkahelyére bekerülhess.

Vajon szerencsésen alakul a karriered 2020-ban? (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként derekasan kell dolgoznod jövőre, hogy előre léphess a munkádban. Az év elején túlságosan is elhalmoznak a feladatok, de ne feledd, a továbblépéshez meg kell találnod az utadat. Ha okosan döntesz, sikerül elérned a céljaidat. Ha 2020-ban készülsz a saját vállalkozásod elindítására, érdemesebb lenne elhalasztanod, nem valószínű, hogy teljesülnek az elvárásaid. Tanulóként vegyes lapokat oszt neked a jövő év: lustaság lesz úrrá rajtad, ám ha továbbra is képes leszel a céljaidra koncentrálni, nem fogsz csalódni.

Skorpió

Skorpió jegyűként remek éved lesz 2020 a karrieredben, a vállalkozásodban: szorgalmad és céltudatosságod meghozza a várt eredményt. Már az év elején kecsegtető ajánlatot kaphatsz. Ha éppen munkát keresel, nehézségekkel kell szembenézned, s úgy érezheted, hogy nem sikerül semmi. S nem kizárt, hogy munkavállalóként is elkap az az érzés, hogy nem a megfelelő helyen vagy. Tanulóként csodás esztendő vár rád: a technológiai szektorban komoly sikereket érhetsz el.

Nyilas

Nyilas jegyűként jól teljesítesz a munkahelyeden az elkövetkező évben. Új projektek találnak meg, s külföldi utazások is színesítik a feladatokat. Összességében komoly előrelépéssel zárhatod majd 2020-at. Vállalkozóként új és jövedelmező lehetőségekkel találod szembe magad, s úgy érezheted, minden kívánságod valóra válik. Diákként vegyes évre van kilátás: az év kedvezően indul, ám a második félévben több buktatóval is szembe kell nézned…

Bak

Bak jegyűként pozitív pályára áll a karriered 2020-ban, még ha a változás lassú tempóban történik is. Munkanélküliként nagyszerű állásra találhatsz. Benne van a pakliban, hogy üzleti ügyeid külföldre sodornak, mint ahogy az is, hogy odaadó munkád nem hozza el a várt eredmény, s ez csalódottsággal tölt el. Vállalkozóként érdemes lesz a döntéseidet alaposan átgondolni, felesleges kockázatot ne vállalj. Diákként jól sikerülnek a vizsgáid.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a jövő esztendő semmilyen különösen változást nem hoz a karriered terén. Figyelj rá, hogy a döntőseidet jól gondold át. Ha munkahelyváltáson gondolkodsz, nem siesd el a döntést. Olyan kedvezőtlen helyzet is előállhat a munkahelyeden, hogy már azon gondolkodsz, felmondasz. Egy ilyen helyzetben viselkedj okosan és higgadtan. Az év diákként sem alakul kedvezően számodra: több akadályt is le kell küzdened.

Halak

Halak jegyűként a karriered szárnyal 2020-ban: minél eltökéltebben dolgozol, annál hamarabb eléred a várt eredményt. A döntéseid megalapozottnak bizonyulnak, s mindennek meglesz a jutalma. Munkavállalóként a főnökeid elismerik kitartásodat, aminek fizetésemelés lesz az eredménye. Vállalkozóként is vonzó profitot tehetsz majd zsebre, ám nem árt jövőre óvatosabb lenni a konkurenciával. Diákként nagyszerű esztendőre van kilátás, különösen a jog- és műszaki hallgatók számíthatnak sikerre.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top