Horoszkóp

Horoszkóp 2020: kinek hoz szerencsét az új év?

Ahogy egyre jobban közeledik az év vége és vele együtt az új év is, egyre jobban foglalkoztat mindenkit, mi minden várhat rá 2020-ban. Néhány csillagjegynek különösen szerencsésen alakul a következő éve. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az év végének közeledtével alighanem mindenkiben felvetődik a kérdés, vajon mit hoz majd 2020? Szerencsét, gazdagságot, boldogságot? A siker kulcsa a Jupiter bolygó állása, amelyet jóindulat és kedvesség jellemez. Olykor bírálóan lép fel, ám ezt jó szándékkal teszi, csupán azért, hogy a helyes ösvényen tartsa a csillagjegyeket.

2019. december 2-án este lép tovább a Jupiter a Nyilasból a Bak jelébe, s valamivel több mint 1 évet tölt ott. Ez a időszak higgadtságot és komolyságot hoz mindenkinek, s a spontán cselekedetek helyett az átgondolt terveké lesz a főszerep.

Lássuk, melyik három csillagjegy profitálhat a leginkább 2020 lehetőségeiből? Ne csüggedj, ha jövőre nem tartozol a legszerencsésebbek közé. A horoszkóp ugyanakkor neked is tartogat fontos újévi üzenetet.

1. A Bak

A csillagjegyek között kétségtelenül a Bak lesz a legszerencsésebb 2020-ban. Mindez számodra azt jelentheti, hogy életed egyik legjobb időszaka, éve következhet. Az elmúlt évek erőfeszítéseinek végre meglesz az eredménye, learathatod a gyümölcsöket. Igazán sikeres és boldog évre számíthatsz. Rajtad múlik, hogyan élsz a lehetőségekkel.

2. A Szűz

A képzeletbeli dobogó második fokára a Szűz állhat fel 2020-ban. Te ugyanis szinte minden életterületen sikerre számíthatsz, de különösen anyagi téren alakulnak minden képzeletet felülmúlóan a dolgaid. Ha befektetésen gondolkodsz, ne habozz, lépd meg. Hajlamos lehetsz túlbonyolítani a döntéseket, 2020-ban ugyanakkor a szerencse támogat téged, így biztosra mehetsz.

3. A Bika

A „bronzérmes” Bikára hat az Uránusz, a váratlan eseményekért felelős bolygó 2020-ban a leginkább, hiszen a jelében jár. Az év idegeskedéssel és kellemetlenséggel indulhat számodra, melynek rendkívüli eset vet véget. Nincs miért aggódnod, hiszen a Jupiter és a Szaturnusz bolygók együtt haladása a Bak jelében a legjobbat hozza neked. Leginkább szerelmi téren lesz szerencsés 2020, de a pénzügyekben sem kell jövőre aggódnod.

4. A Halak

A Halak számára a bátorságot hozza el 2020. Sokkal nyitottabbá válsz a változásokra, és jövőre kedvet érzel majd új dolgokat, lehetőségeket kipróbálni. A jövő év akár a családbővítésé is lehet, amennyiben ez most épp aktuális nálad. Az is biztos, hogy munkád ösztönzőleg hat majd rád, szóval az életed nem is alakulhatna jobban.

5. A Skorpió

A Skorpiót nem különösebben érdeklik a korlátozások és megkötések 2020-ban. Ugyanakkor a jövő év különösen alkalmas rá, hogy valamilyen új hobbit próbálj ki magadnak. Legyél bátor, feszegesd picit a határaidat, és fejleszd a szakmai tudásodat. Használd pozitív kisugárzásodat a többiek megsegítése érdekében.

Íme mindaz, amiben szerencsére számíthatnak 2020-ban a csillagjegyek (iStock)

6. A Nyilas

A jövő év alkalmas, hogy a Nyilas végleg maga mögött hagyja a múltat. Ideje is lenne már kiszórni azokat a dolgokat az életedből, amelyek nagyon zavarnak, és teljesen fölöslegesek. Ám ahhoz, hogy ezt véghez tudd vinni, türelemre lesz szükséged. Ez az év meghozza neked, de azért eleinte nem lesz olyan nagyon könnyű mindez.

7. Az Oroszlán

Az Oroszlán tele lesz élettel 2020-ban. Sőt, jövőre kellő erőt és motivációt érzel hozzá, hogy megvalósítsd az álmaidat. A józanságod ugyanakkor segít, hogy meg tudd húzni a határokat, és csak annyit vállalj, amennyit el is bírsz. Nem állsz ellent az új dolgok kipróbálásának, legyen szó ételről, feladatokról vagy kapcsolatokról…

8. A Vízöntő

A Vízöntő nagyon sokat bizonyíthat 2020-ban. Ez lesz ugyanis az az év, amikor a környezeted kételkedéseinek elejét veszed. A kreativitásod a fellegekben, amit mindenképpen használj is ki. Mutasd meg a szerelmednek, mennyire nagyszerű házastárs és szülő rejlik benned. Hidd el, nagyon boldoggá teszed vele…

9. Az Ikrek

Az Ikrek végre békét köthet saját magával 2020-ban. Ha úgy érzed, túl lassan mennek most a dolgaid, legyél aktívabb, míg ha túl gyorsan történnek az események, lassítsd le őket. Az új évben jóval könnyebben találod meg az életed egyensúlyát, és szabályokat is felállíthatsz magadnak.

10. A Kos

A Kos életébe elsősorban harmóniát hoz 2020. Még ha jövőre kicsit lassabbnak is érezheted magadat, még inkább céltudatossá, magabiztossá és következetessé válsz. Kifejezetten jót tesz neked, hogy reálisabb célokat tűzöl magad elé, amelyeket meg is tudsz majd valósítani.

11. A Mérleg

A Mérleg jókedvben tölti 2020-at. Már csak ezért is érdemes minden percét kihasználnod. Számodra inkább semlegesnek tűnik ez az új év, de pontosan azt a harmóniát találhatod meg, amire egyébként is olyan nagyon vágysz. Sok meghívást kaphatsz, és sokkal inkább a földön jársz majd.

12. A Rák

A Rák, bár utolsó a sorban, ez mégsem jelenti, hogy balszerencsés lenne 2020-ban. Szerelmi ügyekben és a karriered terén igenis pozitív tendenciát hozhat az új év. Ám az, hogy élsz-e a lehetőségeiddel, vagy inkább hagyod őket elillanni, teljes mértékben tőled függ majd.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top