Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy óriási változásra számíthat 2020-ban

Ezeknek a csillagjegyeknek az életébe igencsak érezhető változásokat hoz 2020. Vajon hogyan viselik majd ezeket? Valójában mi mindent jelentenek az életükben ezek a változások? A 2020-as horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy? Akkor ideje készülnöd...

Az új esztendő kezdete remek alkalom, hogy új célokat tűzzünk ki, ígéreteket tegyünk az elkövetkező hónapokra, remélve, hogy az előzőnél sikeresebb évet könyvelhetünk el, legyen szó munkáról, karrierről, párkapcsolatról, vagy bármi egyébről. Persze a változás nem jön csettintésre, keményen meg kell dolgozni érte, ám ezek a csillagjegyek 2020-ban könnyebben megléphetik a melléjük szegődő szerencsének köszönhetően. Vajon te is közéjük tartozol?

1. A Bika élete alaposan felborul 2020-ban

A megszokáshoz és a rutinhoz ragaszkodás jellemzi a Bikát, az elmúlt évek egyhangúságát eddig csöppet sem bánta. A szokatlan változásokat szimbolizáló Uránusz azonban 2020-ban továbbra is a jegyében halad, s egyre erőteljesebben bolygatja fel a mindennapjait. Új és szokatlan emberek, helyek és dolgok tűnnek fel élete horizontján, ennek köszönhetően végre képes lesz kilépni a komfortzónájából. Kezdetben idegenkedik ettől, ám idővel már nem veti el a változások gondolatát.

2. A Skorpió szerelemre talál 2020-ban

A 2019-es év viszontagságos időszak volt a Skorpió számára, számtalan kiszámíthatatlan kapcsolatban volt része. Ám 2020 márciusától életének ezen részében is változásokat tapasztalhat, ami a Vénusz bolygónak is köszönhető. Március 6. és április 3. között a Vénusz a Skorpió hetedik házán utazik keresztül, ami a társas kapcsolatokért felel. Ez pedig nagyban segíti a Skorpió szívügyeit helyretenni: a kibontakozó kapcsolatok új szintet léphetnek, illetve egy új partner jelenhet meg a színen, aki minden szempontból tökéletesnek ígérkezik…

Ezek a csillagjegyek óriási változásokra számíthatnak 2020-ban (iStock)

3. A Nyilas hűséget fogad 2020-ban

A Nyilas egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy ő inkább a laza kapcsolatok híve, nem szereti magát túlzottan mélyen elkötelezni senki és semmi mellett. A 2020-as év azonban változást hozhat neki ezen a téren: szorosabb párkapcsolatra, stabil háttérre vágyik mostantól. Ezt pedig két holdfogyatkozásnak is köszönheti, amely előbb júniusban, majd novemberben következik be. Ha bárki is felkelti az érdeklődését, a Nyilas új szemszögből vizsgálja meg a lehetőséget, s igyekszik párjának valódi helyet szorítani az életében.

4. A Bak óriási fejlődést él meg 2020-ban

A Bak számára 2020 komoly változásokkal kecsegtet, ami a bolygók várható mozgását nézve nem is meglepő. Január 12-én a Plútó és a Szaturnusz bolygó a Bak jelében áll majd együtt, ez a személyiségében hoz változásokat. Nem mellesleg jövőre olyan kapcsolatokra tehet szert, amelyek valóban a hasznára lehetnek, s melyeknek köszönhetően a személyisége is nagyon sokat fejlődik. A Jupiter egész évben egyengeti útját, míg a januári, júniusi, júliusi telihold a Bak-Rák tengelyen új szerelmi kapcsolat lehetőségét hozza magával.

5. A Halak álmai megvalósulnak 2020-ban

A Halak mögött valójában remek hónapok állnak, 2019-ben ugyanis a munkájában, a karrierjében léphetett nagyot előre. Ez az igazán pozitív időszak 2020-ban is folytatódik, ám ezúttal nem marad ki belőle a szerelem sem. A júniusi és novemberi napfogyatkozások éppen a szerelemben hoznak új felismeréseket, de a baráti kapcsolatai is komoly átalakulást érnek meg. 2020 legsikeresebb hónapjai: január, június és július lesz majd. Uralkodó bolygója, a Jupiter egész évben támogatja őt, melynek köszönhetően a remények és álmok életre kelnek.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top