Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szárnyaló karrierre számíthatnak novemberben

Ezeknek a csillagjegyeknek óriásit fordul az élete novemberben. A karrierjükben elképesztő lehetőségeket jeleznek a bolygók. Vajon te is valódi sikerre számíthatsz? A horoszkópból megtudhatod.

Valóban abban a munkakörben dolgozom, ami a legjobb számomra? Hogyan lehetek sikeresebb? Kérdések, amelyek alighanem mindenkit állandóan foglalkoztatnak, s nem kevesen vannak, akik a csillagokban keresik a választ. Bár számos tényezőt érdemes számításba venni, nagy valószínűséggel elmondható, hogy a novemberi hónap a Skorpió, a Nyilas és a Halak számára alakul a legsikeresebben karrierje terén. Mindez a Vénusz, amely a kis szerencse, és Jupiter, amely a nagy szerencse bolygójának november 24-i együttállásának köszönhető. A két bolygó harmonikus tranzitja a horoszkóp szerint az anyagi helyzetre és a szívügyekre is pozitív hatással lesz. Lássuk a részleteket.

Skorpió: Nem csupán a karriered, a személyiséged is kedvezően változik

Skorpió jegyűként a november a vonzó Vénusz Nyilasba lépését és támogatását hozza magával, ami nem csupán a bevételi forrásaidat dobja meg, hanem az önbizalmadat is. November 24-én a Vénusz találkozása a szerencsét hozó Jupiterrel egyúttal azt is jelenti, hogy a két bolygó nagyon pozitív fényt vet a pályafutásodra, a karrieredre, de a megítélésedre is jótékonyan hat. Ennek köszönhetően pedig növekvő bevétellel számolhatsz, s nem kizárt, hogy hamarosan csábító munkaajánlat is beesik…

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű lehetőséget jelez a horoszkóp a karrierjükben (Fotó: iStock)

Nyilas: Az álmaid kezdenek valóra válni

Nyilas jegyűként számos kedvező fordulatért érezhetsz hálát novemberben. Kezdjük mindjárt azzal, hogy a Merkúr hamarosan ismét elindul előre, melynek köszönhetően mind a párkapcsolatodra, mind a karrieredre nagyon pozitívan hat. Az ellenállhatatlan Vénusz november elsejével belép a jeledbe, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egész hónapban számíthatsz a támogatására. Majd november 24-én találkozik uralkodó bolygóddal, a Jupiterrel – mielőtt belépne a Bak jelébe –, mely nap rendkívüli lesz számodra. Készülj fel a máris a legjobbra!

Halak: Készen állsz rá, hogy bevesd magad

Halak jegyűként, uralkodó bolygód, a megfoghatatlan Neptunusz november 23-án éjjel végre elindul előre, amellyel véget vet az elmúlt időszak cunamiszerű érzelmi hullámzásainak, s ismét korábbi önmagad lehetsz. Persze nem csupán ez történik veled novemberben: a Vénusz jótékonyan hat a karrieredre, a megítélésedre, s szakmai szempontból előremenetelt hozhat számodra. November 24-én a Vénusz „egymásra talál” a Jupiterrel – a másik uralkodó bolygóddal –, s kellemes búcsúajándékot hoznak számodra: a pályafutásodban kedvező fordulatok veszik kezdetét…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top