Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek karrierje legjobb hónapját hozza az október

Az október valójában mindenkinek új távlatokat nyit. Ugyanakkor ez a három csillagjegy káprázatos lehetőségekre számíthat legalábbis, ami a karriert illeti. Ők most igazán nagyot léphetnek előre a társadalmi ranglétrán is. Vajon te is köztük vagy? Akkor még inkább érdemes a horoszkóp javaslatait megismerni.

Most, hogy a következetes Szaturnusz és a megújulást jelképező Plútó befejezte retrográd mozgását, és végre elindultak előre, az október kiváló alkalom, hogy a karrier terén is szemügyre vegyük a lehetőségeinket. Érdemes újraértékelni a célokat, elemezni, milyen irányba tart az életünk, s eldönteni, mit tudunk, és mit nem tudunk rajta változtatni.

A Nap még a harmonikus, diplomatikus és társasági Mérleg jelében jár, ami egyúttal kiváló lehetőséget jelent a hálózatépítésre, a partnerkapcsolatok kialakítására, a munka és magánélet közötti egyensúly megteremtésére is. Október 23-án ugyanakkor a taktikus, elkötelezett és szenvedélyes Skorpió jegyében halad tovább a Nap, ami egyfajta késztetést jelent a csillagjegyeknek, hogy valamilyen komoly dologba fogjanak. S amit elhatároznak, nem is nyugszanak addig, míg be nem fejezik.

Vajon mely csillagjegyeknek kedveznek a karrier építésében a bolygók? Íme a részletek.

Ezek a csillagjegyek októberben nagyot léphetnek előre a karrier lépcsőfokán (iStock)

Mérleg: egy új éned lát napvilágot

Kedves Mérleg! Október az önbizalmat, a hitelességet hozza el számodra, egyszóval próbálj most mindent beleadni a munkádba. Kiváló időszak, ha változtatni szeretnél, hogy miként fejezed ki magadat, vagy osztod meg másokkal az ötleteidet. Ne legyél bátortalan, a bolygók támogatnak téged. Ha bármilyen kudarc ér, ne add fel, folytasd tovább a munkát. Hidd el, a balsiker is a folyamat része, s ha néhányban részed is lesz, ez elkerülhetetlen a siker felé vezető úton. Legyél türelmes, és az eredmény sem marad el.

Skorpió: szabadulj meg a rossz szokásaidtól

Kedves Skorpió! Az október kicsalogat a páncélod alól, s soha nem látott erőt érzel magadban, hogy a karrieredre koncentrálj a korábbinál jóval gyakorlatiasabb módon. Több helyről is kaphatsz támogatást, használd ezt az energiát arra, hogy különleges dolgot alapozz meg. Kezdj hozzá az építéshez, s hidd el, hamarosan valami nagyszerű lehetőséggé növi ki magát. Lehet, hogy a múlt démonai visszahúznak, ám a korábbi hibáidból tanultál már, s úgy sem követed el azokat még egyszer.

Nyilas: a világ csodálattal bámul téged

Kedves Nyilas! Nincs mit tenni, ha karrier, akkor az október kétségtelenül rólad szól. Mindenki rólad beszél, lépten-nyomon az eredményeidet emlegetik. Sütkérezzél most a dicsőségben. Győződj meg róla, hogy mindent kiadsz magadból. Ebben a hónapban erőt, optimizmust, növekedésre való elhivatottságot sugárzol. Itt az ideje, hogy higgy végre a lehetőségeidben és persze önmagadban, hiszen sokkal többre vagy képes, mint eddig gondoltad.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top