Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hiszik is, meg nem is, hogy rájuk talál a szerelem

Ezek a csillagjegyek hiszik is, meg nem is, hogy rájuk találhat az igaz szerelem. Nem mondhatni, hogy pesszimisták lennének, inkább reálisan tekintenek a párkapcsolatra. Ha megérkezik a szerelem, nagyon hálásak érte, de valójában kétségbe sem esnek, amikor egyedül élnek. Vajon te is köztük vagy?

Míg néhány csillagjegy nagyon nyitott a szerelemre, a párkapcsolatokra, ezek a csillagjegyek inkább reálisan tekintenek a lehetőségeikre. Hisznek is, meg nem is a valódi szerelemben, ami inkább azt jelenti, hogy a középutat választják. Próbálnak az egyensúlyra törekedni a párkapcsolatban is. Lelkesek és szenvedélyesek, de nem esnek kétségbe, ha épp egyedül kell élniük. Vajon te is köztük vagy?

A Halak útjába semmi sem állhat

A Halak párkapcsolatát valójában semmi sem veszélyeztetheti. Ő ugyanis hegyeket képes megmozgatni, hogy a szerelem működhessen kettejük között. Jókedve és pozitív életszemlélete nem lankad, ugyanakkor, ha a párkapcsolata valamilyen oknál fogva nem vagy kevésbé működik, nem ül ölbe tett kézzel, próbálja menteni a menthetőt. Ha pedig véget ér a szerelem, el tud búcsúzni a párjától, és inkább keresi a következő lehetőséget.

Ezek a csillagjegyek reálisan látják a szerelmet (Fotó: iStock)

A Skorpió szerint minden párkapcsolatban vannak bökkenők

A Skorpió tudatában van annak, hogy konfliktusok még a legharmonikusabb párkapcsolatban is felmerülnek. Így ahelyett, hogy kiborulna ilyen esetekben, változtatni próbál a hozzáállásán. Valójában sem pozitívnak, sem negatívnak nem tekinthető az életfelfogása, ő egyszerűen realista. Elfogultság nélkül tekint a párkapcsolatára, még ha nem is mindig ismeri be, de pontosan tudja, miben hibázott.

A Nyilas a legreálisabb csillagjegy

Kétségkívül a Nyilas a legreálisabban gondolkodó csillagjegy. Időt szán rá, hogy elemezze a párkapcsolat aktuális helyzetét, s annak függvényében dönti el, milyen módon javíthat rajta. Képes a szerelméből kihozni a jót, ám nem csak annyit tesz a párkapcsolatba, amennyit feltétlenül szükséges. Tisztában van vele, hogy a jól működő párkapcsolathoz idő kell, s ennek érdekében hajlandó kompromisszumokat is kötni.

A Mérleg szerint ami jön, az jön

A legutolsó dolog, ami átsuhan a Mérleg fején, az a párkapcsolat aktuális helyzetén való „agyalás”. Megéli a szerelmet, és mindent meg is tesz a párja boldogságáért. S amikor a párkapcsolata kiegyensúlyozott, úgy van vele, minek bármit is változtatni azon, ami jól működik. Reálisan tekint a kapcsolatra, mert azt is pontosan tudja, mikor nem érdemes már több energiát fektetnie abba.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top