Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nincs tekintettel a magánéletedre

Ezek a csillagjegyek mintha nem értenék, mit jelent a magánélet, a privát szféra. Ők ugyanis hajlamosak lehetnek meglehetősen tolakodók lenni. Nem rossz szándékból teszik, egyszerűen csak mindent tudni akarnak rólad. Ettől függetlenül a viselkedésük néha igencsak bosszantó lehet. Te is köztük vagy?

A magánélet szentségét nem mindenki érti. Vannak, akik mindent tudni akarnak a másikról, nem veszik figyelembe a határokat, túlságosan is kíváncsiak, mindenbe beleütik az orrukat, ami már-már agresszívnak tűnhet a többiek szemében. Amikor valaki a privát szférádba próbál tolakodni, fullasztó érzés lehet még akkor is, ha a másik a legjobb szándékkal teszi mindezt. Lássuk, mely csillagjegyek hajlamosak a leginkább túl mélyen belemászni a magánéletedbe.

1. Nyilas

A Nyilas imád kérdéseket feltenni, egyszerűen nem hagy békén. Ha a válasz nem nyeri el tetszését, újra és újra rákérdez, s nem akad fenn az olyan apróságokon, hogy régóta ismer már téged, vagy most lát életében először. Valójában ő is nyitott könyv mások számára, éppen ezért nem érti, hogy miért nem osztják a többiek is ugyanezt a szemléletet.

2. Skorpió

A Skorpió elől nincs menekvés, addig nem nyugszik, amíg teljes mértékben ki nem tárulkozol előtte, és el nem mondod neki az összes titkodat. Mindent tudni akar rólad, különösen a korábbi kapcsolataid érdeklik. Kifogyhatatlan a kérdésekből, szinte vallatásnak tűnik ez a beszélgetés. Ám ne várd el tőle ugyanezt viszonzásul, a saját titkait ugyanis megtartja magának.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak átlépni a magánélet határait (iStock)

3. Ikrek

Az Ikreknek egyáltalán nem okoz problémát, hogy kérdéseket tegyen föl, vagy szóba elegyedjen valójában bárkivel. Ám az érdeklődése nem áll meg az ismerkedés szintjén. Mindent tudni akar, ezért a találkozás után azonnal rákeres a közösségi oldaladra, sőt még jelszavadat sem rest elkérni. Természetesen nem kell neki megadnod, nem fogja rajta felhúzni az orrát.

4. Rák

A Rák időnként nem vesz tudomást a határokról, s túl mélyre próbál ásni a másik ember múltjában. A legnagyobb gondot azonban az jelenti, hogy a megszerzett információt nem tartja meg magának, hanem azonnal továbbkürtöli a nagyvilágba. Hajlamos mások tudta nélkül és nevében intézkedni pusztán jó szándékból, amiből persze számtalan galiba keletkezik.

5. Mérleg

A Mérleg bosszússá válik, ha nem tudja kideríteni, mi megy végbe a hozzá közel állók fejében. Ha nem kapja meg a választ, levelekkel, üzenetekkel bombázza a többieket, sőt a telefonterrortól sem riad vissza. Nem áll távol tőle, hogy a közös barátokat, ismerősöket faggassa, illetve a felügyelet nélkül hagyott mobiltelefonból kikeresse az üzeneteket.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top