Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek minden összejön a Skorpió havában

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek a Skorpió havában. Nekik most tényleg minden összejön. Vajon te is a legszerencsésebbek közé tartozol? A horoszkóp felfedi a legfontosabb tudnivalókat.

Október 23-án  az esti órákban lépett a Nap a Skorpió jelébe, mellyel egyidejűleg megkezdődött a november 22-ig tartó Skorpió hava. Ez az időszak minden évben nagyon erős energiákat mozgathat meg, ilyenkor minden csillagjegy kicsit befelé is tekint, a lelki folyamatok, a valódi érzelmek egyre fontosabbak lesznek. Az érzelmi mélypontokat hihetetlen magasságok követik, és teljes lelki átalakulást jelentő felismeréseket, tapasztalatokat szerezhet mindenki.

Annak ellenére, hogy az elkövetkező négy hét valójában mindenkiben mély nyomot hagyhat, a következő három csillagjegy mégis szerencsésnek érezheti magát. Rájuk az érzelmek, a különböző energiák még erőteljesebben hatnak. Vajon kik ők, és mi mindenre számíthatnak az elkövetkező egy hónapban? A horoszkóp felfedi a részleteket. Te is köztük vagy?

A Rák a Skorpió havában rájön, mennyire szép az élet

Kedves Rák! Ideje kibújnod a páncélodból, mert nagyszerű időszak köszöntött rád. A Merkúrt és a Vénuszt követve a Nap is a Skorpióba lépett, amelynek köszönhetően igencsak megmozdul a fantáziád, felébred az érzékiséged, és természetesen egyre jobb hangulatba kerülsz. Igaz, hogy a Vénusz hamarosan átlép a Nyilasba, míg a Merkúr retrográd mozgásba kezd, de téged még ezek a változások is feldobnak, hiszen a legszebb emlékeket idézik fel benned. Nem mellesleg csodás fényszögekkel támogatják a bolygók a céljaid megvalósítását. Mire vágysz a szíved mélyén? Indítsd el, sikerülni fog.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül a Skorpió havában (iStock)

A Skorpiónak lesz mit ünnepelnie a Skorpió havában

Kedves Skorpió! Először is nagyon boldog születésnapot! Kétségtelenül ez most a te időszakod. Igazán hálás lehetsz az elkövetkező időszak minden napjának. Uralkodó bolygód, a Plútó elindult előre, míg másik bolygód, a Mars november 19-én lép a jegyedbe. Innentől pedig igencsak felgyorsulnak az események. Minden összejön, és mindent megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Nagyszerű a fellépésed már most is, remekül kommunikálsz, mondhatni az egész világ a lábad előtt hever majd. Hihetetlenül erősnek, legyőzhetetlennek érezheted magadat, de te pontosan tudod, hogyan használd igazán bölcsen ezt a benned rejlő képességet. 

A Halak valódi igazságra bukkan a Skorpió havában

Kedves Halak! Hogyan látnád magadat öt év múlva? Igaz, te nem vagy az a tervezős típus, de most a lehető legjobb időben vagy ahhoz, hogy kicsit a jövőbe is pillants, és átgondold, mit is szeretnél igazán. Mindenkiben ott lapul egy belső iránytű, persze nem mindig könnyű követni az útmutatást, de számodra most ez sem okoz nehézséget. Mindössze figyelj egy picit befelé, hallgass a szíved, a lelked hangjára, és tedd, amit a megérzéseid mondanak neked. Káprázatos utazásban lehet részed, szó szerint és átvitt értelemben is. Felfedezheted a világot, és a te belső igazi világodat is. Valódi igazságra bukkansz, rendkívüli felismeréseket teszel a Skorpió havában. Különleges lesz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top