Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre új kezdet vár a héten

Különleges változást hoz október negyedik hete a csillagjegyeknek. Lelkileg mindenki mélyebben érintenek a változások, és bizony lesz, aki fájdalmasan éli meg mindezt. A következő három csillagjegy ugyanakkor a hét legnagyobb nyertese, a horoszkóp szerint rájuk ugyanis új kezdet vár.

Október negyedik hetének legfontosabb változása kétségtelenül, hogy a Nap a Mérlegből a Skorpió jelébe lép. Már pedig ez a változás mindenkit arra ösztönöz, hogy mélyebben magába tekintsen. Érzelmesebb, feszültebb időszak lehet az elkövetkező négy hét, és bizony lesznek, akiket mindez jócskán megviselhet lelkileg. Ez a három csillagjegy ugyanakkor nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mert a megérzéseik, az intuíciójuk valóssággal fellobban, szinte beleláthatnak most a többiek lelkében. S mi mindenre számíthatnak ezen a héten a saját életükre vonatkozóan? A horoszkóp felfedi a legfontosabb részleteket. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol?

A Rák romantikus hangulatba kerül a héten

Kedves Rák! Ezen a héten úgy érezheted, hogy a felhők között jársz. A Nap a Skorpió jelébe lép, ami számodra nagyszerű lehetőségeket rejt. Amennyire nehéz és megterhelő volt az elmúlt néhány hónap, most legalább annyira jó dolgok történnek veled. Meg is érdemled már. Nemcsak energikusabbnak érzed magadat, de a kreativitás is felébred benned. Jól teszed, ha újra alkotni kezdesz, vagy kipróbálsz valami merőben mást, mert most az inspiráció is egyre erősebb. Nem mellesleg a romantika is meglegyezi a lelkedet, talán még flörtölni is kezdesz. Miért is ne tehetnéd meg, ha egyedül élsz? Ezen a héten tényleg bármi megtörténhet.

Csodás új kezdet vár ezekre a csillagjegyekre (iStock)

A Skorpiónak minden összejön a héten

Kedves Skorpió! Már azóta sincs okod panaszra, hogy a Vénusza a jegyedbe lépett. Szerda estétől pedig tényleg minden adva van a felhőtlen boldogsághoz, hiszen ekkor kezdődik a Skorpió hava, a te időszakod. Napról napra egyre magabiztosabb leszel, valósággal ragyogsz majd, és nem lehet téged nem észrevenni. Végre rájössz, senki sem tökéletes, ami nem is baj, hiszen épp a hibák tesznek téged is valódi egyéniséggé. Felismerheted a valódi erősségedet, ehhez csak áss le jó mélyre magadban. Neked ez csöppet sem okoz problémát, hiszen nagyon szívesen boncolgatod a lélek rejtélyeit. Most is sokat tudhatsz meg magadról, nem mellesleg minden vágyad beteljesülhet…

A Halak egyre szebbnek látja a világot maga körül

Kedves Halak! Talán kicsit belefáradtál már az elmúlt hetek egyhangúságába. Nos, ennek vége, mostantól minden felpezsdül körülötted és persze a lelkedben is. A Skorpió havában úgy érzed magadat, mintha varázsszőnyegen repülnél. Miért is ne történhetnének csodák veled? A fantáziád határtalan, te bármit el tudsz képzelni, és meg is valósíthatod, ha igazán akarod. Bárhová utaznál a héten, vagy ha csak sétálsz egyet a közvetlen környezetedben, olyan csodákat pillanthatsz meg, amelyekről korábban nem is gondoltad, hogy létezhetnek. A világot most igazán szép helynek láthatod. Persze, te is kellesz hozzá. Nyisd ki a szemed és a szívedet, és bámulatos lehetőségek tűnnek fel előtted.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top