Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek káprázatos hétre számíthatnak

A horoszkóp szerint július második hete valójában senkinek sem indul igazán fényesen. A hét közepétől ugyanakkor olyan bámulatos konstellációkat jeleznek a bolygók, amelyek valóban okot adnak a bizakodásra. Vajon te is a hét szerencsés csillagjegyei közé tartozol?

Nehéz fényszögekkel indul a hét, amely szinte mindenkinek okoz némi félreértést, nehéz pillanatokat az életében. A Nap mellett a Vénusz is a Rák jelében jár a héten, és a Halakban tartózkodó Neptunusszal oldja a feszültségeket. Csütörtöktől csodálatos bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amely koronát tesz ennek a három csillagjegyeknek az életére. Nemcsak megkönnyebbülést jeleznek a bolygók, de különleges lehetőségeket is villantanak fel ezen a héten. Érdemes élni a kedvező alkalommal. 

A Rák lubickol a vízben a héten

Kedves Rák! A hét közepétől egyre jobb formába lendülsz, és mint hal a vízben, úgy érezheted magadat ismét. A legjobb formádat mutatod, végre igazán lelkesen tekintesz a lehetőségekre. Míg az elmúlt hét átalakulást, új életszemléletet hozott, a mostani megerősít, hogy valóban a helyes úton haladsz az életedben. A szépség, a kedvesség, a szeretet és az elfogadás alapból is az értékeid közé tartoznak, de most különösen sokat tapasztalhatsz meg mindebből. A legcsodásabb virágként bontok ki a szirmaidat, valósággal pompázol. Ne is lepődj meg, ha most nagyon sokat forognak körülötted.

Ezek a csillagjegyek nagyon jó hétre számíthatnak (iStock)

A Skorpióra felejthetetlen élmények várnak a héten

Kedves Skorpió! Valójában számodra minden nyár remekül indul, hiszen a Rák havában egycsapásra beindul az életed. Nagyon sok örömet hoz neked ez az időszak. Még csak az sem véletlen, hogy ilyenkor érzel a legtöbb kedvet a valódi kalandokhoz, az utazáshoz. Ha teheted, most se hagyd ki, éld meg a lehető legjobb lehetőségeket. Megérdemled, jár neked. A Nap és a Neptunusz kedvedző fényszöge ebben is támogat téged. Megélheted lelked valódi mélységeit, de ezúttal a pozitív értelemben. Nagyon fontos összefüggések villannak fel előtted, nem mellesleg az önismeretedben is sokat lépsz előre.

A Halak kibontakozik a héten

Kedves Halak! Ha valakire igazán jó hatással van most a Nap-Neptunusz trigon, az kétségtelenül te vagy. Uralkodó bolygód a jegyedben járva igazán otthon érzi magát, míg a Nap a Rák jelében haladva emeli az energiaszintedet. Semmi okod panaszra, most a legjobb formádat hozod, úgy érzed, megtaláltad a helyedet a világban. Folyamatosan kapod az inspirációkat, a megérzéseid nem is működhetnének hatékonyabban, a művészi érzéked elképesztő magas szintre emelkedett. Használd ki az alkalmat, éld meg a valódi kreativitást, önmagadat, hiszen most valóban kibontakoztathatod a benned élő tehetséget.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top