Horoszkóp

Káprázatos hét vár ezekre a csillagjegyekre

Ezek a csillagjegyek július első hetének legnagyobb nyertesei. A horoszkóp szerint káprázatos lehetőségek várnak rájuk. Bármilyen változást is tapasztalnak most, érdemes élniük a kivételes alkalommal. Te is köztük vagy?

A Rák óriási változásra számíthat a héten

Kedves Rák! Kétségtelenül te vagy a hét legnagyobb nyertese. Most valódi önmagad lehetsz, megtapasztalhatod a boldogságot, hiszen különleges változás vár rád. A Rák hava rólad szól, most szó szerint is rád süt a nap. Épp ideje elengedni mindent, ami visszahúzott, akadályozott téged eddig, és bízva önmagadban, a lehetőségeidben elindulni végre a fényes jövő felé. Talán félelmetesnek érzed első pillantásra a változást, és a gyomrodban is erős nyomást érzel, mégis több mint izgalmas, ami vár most rád. Érdemes élned vele.

Ezek a csillagjegyek káprázatos hétre számíthatnak (iStock)

Az Oroszlán elemében lesz a héten

Kedves Oroszlán! Hegyeket tudnál most mozgatni, annyi energia buzog benned. Az elmúlt néhány hét enerváltsága a múlté, a Merkúr és a Mars is a jegyedbe lép a héten, elképesztő változásokat indítva el az életedben. Minden akadály elhárul előled, valósággal megújulsz és kivirulsz. Tetterősnek, vidámnak érzed magadat, nem mellesleg lehengerlően kommunikálsz. És ez valójában csak a kezdet, hiszen az Oroszlán hava még előtted áll. Ízelítőt már ezen a héten is kapsz a csodás lehetőségekből, szóval készülj fel, mert valósággal berobban az életed.

A Halak valósággal ragyog a héten

Kedves Halak! Alapvetően is az egyik legkreatívabb csillagjegynek számítasz, ezen a héten a kreatív energiáid valósággal szárnyalnak. Bármit alkothatsz, bármit elérhetsz, nem mellesleg az életöröm is végre árad belőled. Mintha a nyár csak rólad szólna most, épp ezért jól tennéd, ha szabadságot vennél ki, és elutaznál néhány napra. Rengeteg inspirációt gyűjthetsz, a lelkedet is feltöltheted. Ragyogsz és ellenállhatatlan leszel, a Rák havának második hetében senki tud ellentmondani neked. Szerelemre vágysz? Ő is megérkezik…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top