Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jól elvannak a saját világukban

Ezek a csillagjegyek amellett, hogy szeretik a társaságot, kíváncsiak, érdeklődők, időnként hajlamosak a saját világukba vonulni. Ilyenkor jobb nem zavarni őket a magányukban. Vajon te is köztük vagy? És a párod? Meglepő horoszkóp következik...

Mindenkinek nagy élmény, amikor utazhat, a barátokkal, a közvetlen hozzátartozókkal töltheti a szabadidőt. Számos új élményt, inspirációt hoznak ezek a tapasztalatokat. Ugyanakkor szükség lehet ezeket az élményeket elmélyíteni, valóban átélni és átérezni is. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen igényük van erre. Ők nem is igazán tudnak addig „továbblépni” az életükben, amíg fel nem dolgozták a tapasztalatokat. Ehhez viszont magányra és némi időre vágynak. Ilyenkor egyszerűen megállnak, mélyen lélegeznek és mindent átéreznek, átélnek. Ha párod is a következő csillagjegyek közé tartozik, ő is hajlamos lehet a saját világába vonulni. Érdemes megadni neki a lehetőséget.

A Rák mélyen kapcsolódik a belső világához

A Rák az egyik legmélyebben érző csillagjegy. Hihetetlenül emocionális, az ő belső világa nagyon mély és érzelmekkel teli. Intuíciója bámulatra méltó, és szívesen hallgat is a belső hangokra. Pontosan ebből az érzékenységből fakadóan jóval többet érzékel a világ történéseiből, mint általában a többiek, és éppen ezért is kell néha rendeznie magában az élményeket, a felgyülemlett érzéseket. Nem véletlen, hogy ő az ételt is nagyon alaposan rágja meg, és mindig lassan, megfontoltan eszik. Pontosan ugyanez történik a lelkében is. Hosszasan emésztgeti a vele történt eseményeket.

Ezek a csillagjegyek jól elvannak a saját világukban is (iStock)

Az Oroszlán két végén égeti a gyertyát

Talán meglepő, hogy az Oroszlán is felkerült erre a listára, hiszen ha valaki, ő aztán imádja a csillogást, a népszerűséget, a nagy társaságot. Neki pontosan ezért van igénye a visszavonulásra. Olyan elsöprő szenvedéllyel és heves érzelmi hőfokon éli az életét, hogy egyszerűen muszáj magában lazítania, és ezt a hihetetlen mennyiségű élményt, érzelmet rendeznie. Ilyenkor pedig semmire sem vágyik jobban, mint a nyugalomra, vagy legfeljebb a párja szeretetére és támogatására. Ha nem tenné, elviselhetetlen lenne a környezete számára, hiszen szó szerint is kiüvöltené magából a feszültséget.

A Skorpió hajlamos a leginkább magába zárkózni

A Skorpió is nagyon mélyen érző csillagjegy. Elképesztő érzelmi mélységeket és magasságokat tud megélni. Neki ezért kell, hogy magába vonuljon, és megvizsgálja, mit is érez belülről. Alapvetően zárkózott típus, aki érzelmileg nagyon nehezen nyílik meg a többieknek. Gyanakvónak, kételkedőnek, nagyon sejtelmesnek mutatkozik, aki hajlamos lehet az élet árnyoldalait észrevenni. Ugyanakkor ő csöppet sem fél elmerülni a saját érzéseiben, nagyon erősek a pszichikus képességei, ő saját magát rángatja ki az érzelmi mélypontokból és a betegségekből is. Az biztos, ezekre a mélységekre egyszerűen szüksége van, hogy elérhesse a magasságokat is.

A Halak hajlamos a múltban élni

A Halak szinte folyamatosan a saját világában él. Nosztalgikus típus, aki gyakran álmodozik, fantáziákat sző, és néha talán kicsit ködösít is. Amikor túlzottan is sok inger éri, az általa kreált álomvilágba menekül, mert itt talál biztonságra. A talpraesett, gyakorlatias csillagjegyek képtelenek őt megérteni, hiszen ő nem könnyen boldogul a való világban, és nem is mindig jut ideje a személyes kapcsolatok erősítésére. Kifejezetten jól tesz neki, amikor a saját világába menekülhet, ilyenkor ugyanis káprázatos ötletek pattannak ki a fejéből, rájön a legfontosabb összefüggésekre, és megérti azt is, ami addig homályosnak tűnt.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top