Horoszkóp

Ennek a 4 csillagjegynek a legerősebbek a megérzései

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztő az intuíciója. Amikor hallgatnak is a megérzéseikre, lehetetlenség őket becsapni, mert szinte röntgenként látnak át a többieken. Sőt, gyakran előre megérzik, mi történik a jövőben. Lehet, te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Az intuíció csodás dolog. Még akkor is, ha minden racionális körülmény valami mellett vagy ellen szól, elképzelhető, hogy a kicsi belső hang mást súg: könnyen lehet, hogy olyasmit tud a megérzésed, amit senki más nem. Az alábbi 4 csillagjegy szülötteinek nagyon is érdemes az intuícióikra hallgatniuk.

1. A Rák mindent megérez

megérzések intuíció csillagjegyek rák horoszkópMég ha próbálsz is úgy tenni, mintha minden rendben lenne, a Rák kapásból átlát rajtad. Nem is csoda, hiszen uralkodó bolygójától, a Holdtól nyeri az energiáját, amely az érzelmekért és a tudattalanért felelős. Ő azt is azonnal megérzi, ki és milyen szándékkal közelít felé. Amikor megtisztel téged a bizalmával, az azért történik, mert érzi, hogy számíthat rád.

2. A Mérleg megérzései megbízhatók

megérzések intuíció csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg elfogulatlanság nélkül látja a problémákat, a történéseket, és ezért is rendkívül megbízhatók a megérzései. Az igazságosság és az egyensúly csillagjegye előítéletek nélkül szemléli a világot, így nézőpontját nem homályosítja el az elfogultság. Bámulatos intuíciója mindig megmutatja neki, hogy mi az igazság, és mi az, amit csak hinni szeretne.

Ezeknek a csillagjegyeknek bámulatos az intuíciója (fotó: Pexels)

3. A Skorpió a lelkedbe lát

megérzések intuíció csillagjegyek skorpió horoszkópAmikor a Skorpió a szemedbe néz, olyan, mintha a lelkedbe látna. Már-már boszorkányos megérzéseit uralkodó bolygójának, a Plútónak köszönheti, amely a sötétséghez, a mély átalakulásokhoz és persze a földöntúli megérzésekhez is kapcsolható. Ez az energia pedig lehetővé teszi számára, hogy logikus elméjétől függetlenül, a megérzéseire hagyatkozva hozza meg legjobb döntéseket.

4. A Halak megálmodja a jövőt

megérzések intuíció csillagjegyek halak horoszkópA Halak annyira érzékeny csillagjegy, hogy még a legfinomabb rezgések is hatással vannak rá: jó eséllyel mindenki más előtt sejt meg dolgokat. Uralkodó bolygója, a Neptunusz felelős az álmokért, az egyedi a fantáziavilágért, éppen ezért jól tudja, az igazság sosem csak fekete-fehér, intuíciója mindenkor kisegíti őt. Sőt, az igazság rendre álmok formájában érkezik hozzá.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top