Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek lélekben örök gyerekek

Ezek a csillagjegyek valójában mindegy, mennyi idősek, lélekben örök gyerekek maradnak. A horoszkóp szerint hajlamosak lehetnek a gyerekes viselkedésre, de az is biztos, hogy a kíváncsiságuk, az érdeklődésük, az életszeretetük életük későbbi szakaszaiban is megmarad. Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a szívükben, a lelkükben örök gyerekek maradnak. Ha tehetnék, folyton bohóckodnának, játszanának, nem mindig érdemes őket komolyan venni, még annak ellenére sem, hogy komoly arcot is képesek magukra ölteni. Az is biztos, a gyerekek nem véletlenül imádják annyira őket…

A Kos optimista szemüvegen keresztül szemléli a világot

A zodiákus első csillagjegyeként a Kos lélekben igazi gyermek. Ami persze nem jeleni, hogy felnőttként hiányozna belőle a felelősségérzet, a tapasztalat. Az ugyanakkor nagyon is igaz rá, hogy idősebb korában is ott ragyog a szemében a szikra, soha nem felejti el, a világ mennyire csodás hely. Azt is pontosan tudja, az élete sokkal kevesebb és unalmasabb lenne vidámság, valódi öröm és kíváncsi érdeklődés nélkül. Ő minden napját olyan intenzitással és energiával éli meg, mintha az lenne az első. A Kos nyitott minden lehetőségre, neki minden nap új kihívást tartogat.

A Rák olyan kedves és érzékeny, mint a kisgyerekek

Vajon emlékszel még rá, mennyire empatikus és érzékeny voltál gyermekkorodban? A Rák erre a kérdésre egészen biztosan határozott igennel válaszol. Mindegy, milyen nehézségeket élt át az életében, milyen problémákkal találta magát szemben, ő lélekben ugyanaz az ártatlan gyermek marad felnőttként is. Még akkor is, ha számos sebet szerzett, csalódások sorozatát élte meg, a kedvessége, a segítőkészsége, a feltétlen szeretete semmit sem változott. Nagyon szereti a gyerekeket, a családja az élete értelme. Gondoskodó, hálás, nagyon melegszívű, és lélekben igazi gyermek.

Ezek a csillagjegyek örök gyerekek maradnak a lelkükben (iStock)

Az Oroszlán magabiztossága, akár a gyerekeké

Az Oroszlán nemcsak hihetetlenül magabiztos, de nem ismeri a félelmet. Akárcsak a gyerekek, bátran kipróbál mindent, nem ijed meg a lehetőségektől, gyermeki kíváncsisággal tekint valójában mindenre és mindenkire. Az is igaz, minél idősebb, annál kevésbé viseli jól mások negatív megítélését. Tény és való, a rá jellemző játékosság, fogékonyság, erő és kreativitás soha nem tűnik el. Nagyon szeret a középpontban lenni, remek humorával szívesen szórakoztatja a többieket. Az ő belső gyermeke nem a lelkében szunnyad, ő maga a valódi gyermek.

A Halak szívesen emlegeti a gyermekkorát

A Halak hajlamos lehet a régi szép időkre emlékezni. Nagyon szívesen nosztalgiázik, szívesen emlékszik vissza az önfeledt és boldog gyermekkorra. A csillagjegyek között ő a leginkább ábrándozó típus, úgy kalandozik a színes fantáziavilágban, akárcsak a gyerekek. Még idősebb korában is hajlamos a saját álomvilágában élni. Amikor stressz, fájdalom éri, szinte bizonyosan visszamegy ebbe a biztos és örömteli színtérre. A gyerekekhez hasonlóan önmagába merülve képzeli el, milyen is lehetne a tökéletes élete. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top