Horoszkóp

Ebben a 3 csillagjegyben gyermeki lélek lakozik

Vannak, akik mindennek önfeledten tudnak örülni, felnőttként is boldogan játszanak és semmit nem vesznek túlzottan komolyan. Mások számára kifejezetten zavaró lehet ez a fajta viselkedés, pedig érdemes lenne könnyedséget tanulni a gyermeklelkű csillagjegyektől! A horoszkópból kiderül, melyik három csillagjegyben lakozik gyermeki lélek. Te is köztük vagy?

Neked is mondták már, hogy te sosem fogsz felnőni? Ha ilyenkor kicsit megszeppensz, de ugyanúgy éled tovább az életet, mint eddig, könnyen lehet, a gyermeklelkű csillagjegyek közé tartozol. Az persze igaz, hogy akadnak olyan feladatok az életben, amelyeket nem kéne félvállról venni, és ilyenkor nem ártana némi komolyság, ennek ellenére, alapvetően nagyon sokan szeretnének olyan játékosak, vidámak és lazák lenni, mint amilyen te is vagy. Igazak rád a horoszkópban leírtak?

gyereklelek horoszkop csillagjegy kos nyilas halak

Ne bánd, ha gyakran mondják, hogy ideje lenne felnőni! – Thinkstockphotos

A Kos lelkében örök gyermek marad

gyermeki lélek horoszkóp kos csillagjegyKos jegyűként a lelked igazán zsenge korú, ezért is szomjazod a kalandokat, és ezért vagy nyitott minden újdonságra. Gyermeki őszinteséggel csodálkozol felnőttként is a világra, ami mégsem jelenti azt, hogy naiv lennél. Sőt! Élvezd a felfedezéseket, ismerj meg minél többet a téged körülvevő világból. Te sosem fogsz unatkozni, az életed mindig változatos és valóban izgalmas.

A Nyilas lelkében lázadó kamasz

gyermeki lélek csillagjegyek horoszkópNyilas jegyűként a lelked olyan, akár egy zabolázatlan kamaszé: idealista és rendkívül optimista vagy, nyitott a többiek és a világ felé, tele vagy energiával, hajt a tettvágy és nagylelkűségből is jó nagy adag jutott neked. Az összes csillagjegy közül te vagy a legnagyobb utazó, nehezen tudsz egy helyben ücsörögni. Arra azért érdemes tudatosan figyelned, hogy legalább a saját hibáidból tanulj. Kevesebb baj ér a jövőben.

A Halak a legártatlanabb csillagjegy

gyermeki lélek horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként igazán fiatal és nagyon szerethető lélekkel áldott meg a sors, gyermeki örömmel szemléled a világ dolgait, az ártatlanság átjárja minden sejtedet. Másokról sem feltételezel rosszat, a gyanakvás nem kenyered. Hihetetlen a kreativitásod és a képzelőerőd, a fantáziád is csodás, amikor szárnyra kap. A körülötted élőknek bearanyozod a napjait a lelkesedéseddel és az önfeledt boldogságoddal. Maradj mindig ilyen csodás ember.

Via themindsjournal.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top