Horoszkóp

Ezért a Halak a legszerethetőbb csillagjegy

A Halak jegy szülöttje igazi jótét lélek, hatalmas szíve van, és nagyon érzelmes. Önzetlen és segítőkész, olyannyira, hogy sokszor saját érdekeit is háttérbe szorítja mások miatt. Ezeken kívül is akad jó néhány tulajdonság, ami miatt olyan szerethető egy Halak!

1. Szavak nélkül is tudja, ha valami bánt

A Halak tökéletesen ráérez, amikor valaki szomorú vagy segítségre szorul, még akkor is, ha ezt próbálná elrejteni a világ elől. Örömmel segít, ahol és akinek csak tud, ráadásul a Halak sosem kérkedik a jóságával, mert számára ez a világ legtermészetesebb dolga.

2. A Halak elfogad olyannak, amilyen vagy

A Halak sosem szól bele az életedbe, és nem szokása kéretlen tanácsokkal bombázni másokat. Nagyon toleráns jegy, a múltban elkövetett hibákat sem hánytorgatja fel. Megértő és elfogadó, ezért sokan fordulnak hozzá lelki tanácsért.

3. Habozás nélkül félreteszi saját érdekeit

Ha a környezetében valakinek szüksége van bármilyen segítségre, a Halak az első, aki a kezét nyújtja. Azt sem bánja, ha emiatt a saját dolgait félre kell tennie, sokkal fontosabbnak érzi, hogy jó szolgálatot tegyen másnak. Pikk-pakk átszervezi a dolgait, és máris ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá.

4. Remekül működik az intuíciója

Ez önmagában még kevés, a Halak azonban azt is tudja, hogyan aknázza ki az intuíciójában lehetőségeket. Könnyen ráérez mások lelkiállapotára, de a jövőre vonatkozó megérzései sem szokták cserben hagyni.

halak tulajdonsag csillagjegy horoszkop

A Halak csupaszív és megértő, aki még hisz a világbékében – Thinkstockphotos

5. Szorgosan dolgozik a világbékéért

A Halak nő és a Halak férfi is hiszi, a sok kicsi sokra megy, és apró lépésekkel is közelebb lehet kerülni a világbékéhez. Alapvetően idealisztikus gondolkodású, nagy öröm számára, ha segíthet szebb hellyé tenni a világot.

6. A Halak hisz a közösség erejében

A Halak önzetlenül segít, ahol erre szükség van, és szent meggyőződése, hogy mindenkinek így kellene tennie. Megingathatatlanul hiszi, a jó cselekedetek további jó dolgokat szülnek, ezért sosem hagy fel a kedvességgel.

7. Nyitott a művészetekre

A Halak nemcsak szereti a zenét és a különböző művészeti ágakat, hanem az egyik tehetséges csillagjegy is. Fantáziája és képzelőereje élénk, ami további segítséget jelenthet tehetségének kibontakozásában.

8. A Halak elfogadja a sorsát

Ritka, hogy a Halak panaszkodjon, bölcsességgel és méltósággal elfogadja, amikor az élet nem mindig fenékig tejfel. Ha kihívásokkal kerül szembe, összeszorítja a fogát és teszi a dolgát, de az is gyakori, hogy erős hite lendíti át a mélypontokon.

Via oroscopo.grazia.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top