nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a Szűz és a Halak párkapcsolata

Ilyen a Szűz és a Halak párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Szűzről. Rendszerető, alázatos, megbízható csillagjegy, erős intellektussal és átlagon felüli átlátóképességgel.

Most pedig következzen a Halak, aki a legáramlóbb, leginkább bizalommal teli csillagjegy, aki sokszor inkább ráérzésből, mint akaratból cselekszik.

Halak és Szűz párkapcsolata

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Pozitívumok

Ez a két csillagjegy abszolút ellentétes, a zoodiákus körön is pont szemben helyezkednek el. Éppen ezért esetükben nagyon is igaz lehet a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A Halak lazíthat a Szűz kötöttségein, és segíthet neki kifejezni az érzelmeit, a Szűz pedig rendszert vihet a Halak életébe.

Nehézségek

Mivel mindketten nagyon máshogy működnek, a Szűz mindent előre megtervez, a Halak pedig csak lebeg, úszik az árral, könnyen egymás idegeire mehetnek és a céljaikat is nehéz összehangolni.

Konklúzió

A kérdés az, hogy hogyan viszonyulnak a különbözőségeikhez, ha úgy veszik, hogy ez hozzátesz a kapcsolatukhoz, nem annyira könnyen, de működhet a dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top