nlc.hu
Horoszkóp

A Halak 3 nagyon eltérő típusa

A Halak 3 nagyon eltérő típusa – ismered őket?

Három eltérő személyiségtípust különböztet meg az asztrológia. Te melyik Halak vagy?

A Halak szeretetre méltó típusok, könnyen és szívesen ismerkednek, talán túlzottan is könnyen szavaznak bizalmat a többieknek.

Ahogyan minden csillagjegynek, így természetesen a Halaknak is három különböző, egymástól eltérő típusát különbözteti meg az asztrológia a három dekád szerint. Vajon rád mely jellemvonások illenek a leginkább? Születési időpontodból fény derül a részletekre.

Halak csillagjegy 3 típusa

Fotó: Getty Images

Születési dekádok a Halak csillagjegyben:

  1. dekád: február 20. – február 28. (és 29. is)
  2. dekád: március 1. – március 10.
  3. dekád: március 11. – március 20.

1. dekád a Halak jegyben: A gyógyító

A gyógyító típusú Halakkal gyakran találkozhatunk társaságokban: ő az, aki lecsillapítja az indulatokat, és kibékíti az ellentéteket. Hatalmas empátiáját mindenkor a többiek jóléte érdekében mozgósítja, de nagy tehetséggel nyugtatja meg a szorongó, aggódó embereket is. Ő az, aki bármilyen helyzetben könnyedén előkapja a füle mögül a legnagyobb bölcsességeket.

2. dekád a Halak jegyben: A hiperérzékeny

Természetesen a gyógyító Halak is nagyon érzékeny, de ő képes megoldani, hogy ne vegye magára mások problémáit. Vele szemben a hiperérzékeny Halak hajlamos az egész világ gondját-baját a nyakában cipelni. Érdemes őt emlékeztetni, hogy senki nem várja tőle, hogy mindenki problémáját megoldja, különben túlságosan is szorongóvá, depresszióssá válhat.

3. dekád a Halak jegyben: Az álmodozó

Az álmodozó Halak szinte mindenhonnan elkésik egy kicsit, de ő az, aki könnyedén elhagyja a kulcsait, vagy elfelejti, mit akart mondani két perccel ezelőtt. Mégis ő az, akivel egész éjszakán át lehet a legmélyebb érzésekről, a legtitkosabb vágyakról beszélgetni. Követi az álmait, és általában meg is valósítja a maga szórakozott professzor módján.

(Nyitókép: Alice Adler/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top