nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek 2023

Ezt a 3 csillagjegyet nagy szerencse éri tavaszig

Na, kinek lesz most a legjobb?

Valószínűleg nem tévedünk, ha azt mondjuk, mindannyian visszaszámolunk a napsütötte tavaszig, van azonban három csillagjegy, amelyiknek különösen jó oka van arra, hogy tűkön ülve várja az új évszakot. Mutatjuk, kik lesznek most Fortuna kegyeltjei!

Kos

Bizonyára te is rájöttél, hogy ez az év elsősorban arról szól, hogy az eddiginél is jobban megismerd magad és végre kellő figyelmet szentelj a saját igényeidre másoké helyett. Nem túlzás azt állítani, hogy a hátad mögött hagyott hónapokban többet adtál magadból a környezetedben élőknek és a munkádra is nagyon sok energiát fordítottál. 

Jó hír, hogy a nagy szerencse bolygója, azaz a Jupiter az év első hat hónapját épp a te csillagjegyedben tölti, aminek számos előnyét élvezheted. Ez sokat segít abban, hogy meghúzd a határokat, és ráérezz arra, mennyi időt és figyelmet érdemes másokra fordítanod. A közelgő tavasz csodás lehetőségeket rejt magában, ezeket viszont csak akkor veheted észre és aknázhatod ki, ha nem hagyod, hogy fontosnak tűnő, ám valójában nem túl jelentőségteljes dolgok eltereljék a figyelmedet.

Április 20-án napfogyatkozás áll be a te jegyedben, aminek köszönhetően függetlenebb és magabiztosabb lehetsz, mint korábban. A Vénusz gondoskodik arról, hogy jól érezd magad a bőrödben és megtanuld magad igazán szeretni. Az április különösen klassz hónapnak ígérkezik!

The winner is tábla

(Fotó: Getty Images)

Bika

Sok Bika érezheti úgy, hogy az elmúlt években csak kapkodta a fejét, annyira gyorsan történtek körülötte az események, amelyekkel többé-kevésbé sikerült is lépést tartania, igaz, ennek a csillagjegynek nem erőssége a kapkodás, a túlzott pörgés. Most végre átláthatóbbá, követhetőbbé válnak a dolgok, és nem kell mindent rohamtempóban teljesítened. 

Szerencsecsillagod májusban ragyog majd a legfényesebben, de az egész tavaszi időszakra igaz, hogy az égiek kegyesek lesznek hozzád. Pár hónap erejéig a te jegyedet is felkeresi a nagy lehetőségek bolygója, a Jupiter, ami minden életterületen segítségedre lesz abban, hogy a legjobbat hozd ki a lehetőségekből. 

Ha régebb óta dédelgetsz egy álmot, szeretnél lezárni egy időszakot vagy újrakezdésen töröd a fejed, jó, ha tudod, hogy a tavaszi hónapok tökéletesen alkalmasak lesznek erre. Lehet, hogy szükség lesz a sikerhez egy kis kockázatvállalásra, ami nem kenyered, de ha győztesként szeretnél kikerülni az adott szituációból, érdemes bátornak lenned. Anyagi téren is gyarapodásra számíthatsz idén tavasszal!

Halak

Ha minden igaz, a 2023-as évnek pont te leszel az egyik legnagyobb nyertese, így nemcsak a tavasznak örülhetsz annyira, hanem az azt követő hónapoknak is! Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kerülnek kihívások, megoldandó feladatok az utadba, hanem sokkal inkább arra utal, hogy ezekből sikerül majd a lehető legjobban kijönnöd. Sokat tanulhatsz magadról és jelentős fejlődésen mehetsz keresztül idén, ezt már most garantáljuk!

Az év legjobb hónapjának a március ígérkezik, nagyszerű energiák kerítenek hatalmukba, amelyek a kapcsolataidra is jó hatással lesznek. Ahol szükséges, ott határozott és eltántoríthatatlan leszel, máshol viszont még érzékenyebb és érzelmesebb, mint szoktál. Ezt nagyra értékelik a szívednek kedves emberek, és neked is csodás élményeket hoz a mindennapjaidba. 

Március elején a Szaturnusz a te jegyedbe lép, ami segíteni fog, hogy érettebben gondolkodj, megfontoltabb legyél és ne hozz felelőtlen döntéseket. Ugyanebben segít a márciusi telihold is, ami a Szűz jegyében ragyog majd fel, igaz, ennek hatása csak pár napig érezhető, míg a nagy tanító égitest, a Szaturnusz jóval hosszabb ideig lesz a tanítómestered. Ne vedd zokon, ha rávilágít majd pár hibádra, kizárólag azért teszi, hogy helyrehozd, amit lehet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top