nlc.hu
Család

Nyertek a lottón, erre költik a pénzt

Irtó sok pénzt nyertek a lottón, ezekkel a számokkal csinálták meg a szerencséjüket

Azt mondja, mindig is hitt benne, hogy egy napon lottómilliomos lesz, 28 év kellett hozzá, hogy valóra váljon.
nyerő lottószámok

Úgy gondolja, a sors keze van a dologban, hogy épp aznap kellett műszakot cserélnie a kollégájával: ha ez nem történt volna meg, a lottónyeremény sem üthette volna a markát. Óriási nyeremény ide vagy oda, a szerencsés lottózó azt mondja, nem akar felhagyni a munkával.

A 65 éves Jeff Etherington azért kérte meg a munkatársát, hogy vállalja át a gyárban neki kiosztott műszakot, mert jövőbeli térdműtétjéről kellett konzultálnia az orvosával. 

A pénz, ami rengeteg álom megvalósítását teszi lehetővé, abban is segít Jeffnek, hogy végre oltár elé vezesse 60 éves menyasszonyát, akivel eddig csak lassacskán tudtak pénzt félretenni az esküvőjükre. 

„Mindig is tudtuk, hogy össze akarjuk kötni az életünket, de a pénzt végül mindig másra költöttük” – mondta Jeff, aki végre elveheti Kimet. A pár a lottónyereményt egy utazással ünnepli meg, melynek során egy olyan luxusszállóban alszanak majd, amilyenről korábban csak álmodozhattak.

Kim azt mondja, először tréfának gondolta, hogy nyertek a lottón, aztán rájött, hogy leendő férje komolyan beszél.  „Láttam a kezében a szelvényt, ezért azt hajtogattam magamban, hogy a nyereménynek is igazinak kell lennie. A biztonság kedvéért azért a mobilomon is rákerestem a nyerő kombinációra, és ez megerősítette, hogy Jeff nem viccel” – idézte fel.

Jeff az 1, 8, 25, 33 és 34-es számot játszotta meg, szerencséjükről először a családtagjaikat, majd a barátaikat és munkatársaikat értesítették.

A férfi azt mondja, a szíve mélyen mindig is érezte, hogy egy napon lottómilliomos lesz, a nagy pillanatra végül 28 éven át kellett várnia. Mint meséli, ezzel a nyereménnyel a zsebében sokkal nyugodtabban néz a nyugdíjas évek elébe. 

Hogy már most kényelmesebben teljenek a mindennapjaik, lecserélik régi autóikat, felújítják a konyhát és a fürdőszobát is átalakíttatják. Terveznek még pár utazást a közeljövőre, legközelebb Lanzarote felé veszik majd az irányt.

Forrás: Via, Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top