nlc.hu
Horoszkóp

A Halak legideálisabb párjai

Ezzel a három csillagjeggyel alkot remek párt a Halak

A Halak szülöttei három csillagjeggyel alkotnak igazá ideális párost. Rögtön eláruljuk, melyek ezek.

Skorpió

A Halak és a Skorpió uralkodó eleme egyaránt a víz. A két jegy szülöttei nagyon könnyen, gyakorlatilag magától étetődő módon éreznek rá egymásra. Tökéletesen értik a másik által képviselt értékeket és maximálisan tiszteletben tartják egymást. A Skorpiót a Halak kedvessége és érzékenysége, míg a Halakat a Skorpió erős és titokzatos személyisége vonzza. Míg a Skorpió bonyolult lelkivilága a legtöbb állatövi jegy számára bosszantó lehet, a Halak szelíd és türelmes természetével képes áttörni a Skorpiót körülvevő falakat. Kapcsolatuk nagy mértékben épít az ösztönökre és az intuíciókra. A köztük lévő szexuális kémia pedig erősebb, mint az állatöv bármely két másik jegye között.

Te összeillesz a Halakkal?

Te összeillesz a Halakkal? (Fotó: Getty Images)

Rák

A Halak és a Rák közti legfőbb hasonlóság, hogy egyaránt romantikusak és álmodozók, ami kiváló alapot ad a szerelemükhöz. A Rák szülöttek nagyon önállóak és motiváltak, de a Halak is előszeretettel járják a saját útjukat, éppen ettől illenek össze annyira. Míg a belőlük áradó szeretet és a túlcsorduló romantika más csillagjegyek számára akár fojtogató is lehet, addig egymás mellett mindebben ki tudnak teljesedni. Érzéki csillagjegyekként kapcsolatukban lényeges szerepet kap a testiség, melyet igen mélyen élnek meg.

Bak

A Halak és Bak jegy szülöttei alapvetően csendes személyiségek és jellemző rájuk a zárkózottság. Míg a Halak általában a túl félénk, addig a Bak meggondolt és elfoglalt, épp ezért mind a kapcsolat elején, mind a későbbiekben kellő időt szánnak arra, hogy odafigyeljenek a másikra és megértsék egymást. A Halakat a Bak stabilitása, míg a Bakot a Halak kedvessége nyűgözi le legfőképpen. Míg a Halak akár behunyt szemmel is követi a Bakot, addig a Bak meg meri osztani vele a kétségeit és némileg ellágyul az oldalán. Amennyire valószínűtlennek tűnik a kapcsolatuk kívülről, belülről legalább annyira működőképes.

via

Olvass még a Halak csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top