Horoszkóp

Mélyen érez a Halak, amikor igazán szerelmes

A Halak az egyik legérzelmesebb, legromantikusabb csillagjegy. Hogyan viselkedik, amikor igazán szerelmes? A horoszkópból minden részletre fény derül.

A Halak hajlamos lehet a másik ember érdekét, vágyát a sajátja elé helyezni. Időnként túlzottan is önfeláldozó lehet – a szerelemben meg főleg. Őt gyakran az is boldoggá teszi, hogy adhat a társának, miközben alig kap cserébe valamit. Persze, a másik véglet is előfordulhat, amikor párjának folyamatosan az ő akaratát kell lesnie és teljesítenie… Sokszor az álmaiba, a saját világába menekül. Nem mindig könnyű megfejteni őt.

Minden odaad párjának a szerelmes Halak

Amikor a Halak megbízik a szerelmében, valójában mindent odaad neki önmagából. Persze azért ez nem örökre szóló felajánlás, de ebben a pillanatban biztosan érvényes. Különleges természetének egyik legzavaróbb tulajdonsága, hogy bizonyos szintig valójában bárkivel képes kapcsolatot létesíteni. Sokan könnyen félre is értik a nyitottságát, s tényleg nem lehet őt ketrecbe zárni. Alapvetően bölcs és empatikus lélek, aki nagyon könnyen átlát a többieken. A Halak általában nem csak egyetlen férfit vagy nőt vesz észre az életben. Őt valójában mindenki érdekli, és fura módon mindenkihez is vonzódik. Talán túlzottan is könnyen szavaz bizalmat mindenkinek.

Mélyen érez a Halak, amikor igazán szerelmes (iStock)

A szerelmes Halak a vágyait éli meg

Nem mindig könnyű megérteni a Halak viselkedését. Amikor igazán szerelmes, odaadja magát a párjának, de ettől függetlenül, ha úgy adódik, előfordulhat nála a félrelépés is. Ugyanakkor, ha azt állítja, számára ez a másik nem jelentett semmit, akkor ez biztosan így is van. Az is megtörténhet, hogy fizikailag nem csalja meg a párját, ám a fantáziájának, a képzeletének valójában semmi sem szabhat határt. Párkának el kell fogadnia ezt a jellemvonását, amennyiben hosszú távon szeretne mellette maradni. Mindez ellenére talán nem is létezik másik csillagjegy, amely olyan mély megértéssel és kifinomult kommunikációval fordulna a párja felé, mint a Halak.

A Halak jegyben van valami különleges, ami alapvetően érintetlen és birtokolhatatlan, függetlenül attól, hogy milyen régen ismeri őt a párja, vagy akár a barátai. Ő sosem fogja kimondani, hogy „mindenestül a tiéd vagyok”, mert erre egyszerűen képtelen. S neki egészen biztosan mindig vannak és lesznek is olyan álmai, vágyai, amelyeket senkivel sem oszt meg. A párjával sem. Az olyan kérdések, hogy épp mire gondol, mi az, ami a leginkább foglalkoztatja, kifejezetten idegesíti. Ez az, amivel a legkönnyebben lehet őt az őrületbe kergetni. Nem érdemes, mert kielégítő választ sosem fog adni…

A Halak nem a szavak embere

A Halak általában nem a szavak embere, az érzéseit meg pláne képtelen szavakba önteni, pedig nagyon mélyen érez. Jobban bízik az érintésben, a finom és elegáns módszerekben, hogy tudassa párjával, mennyire szereti őt és mennyire fontos neki. Nagyon egyedi módon tekint a világra, az érzelmei nagyon széles skálán mozoghatnak. Könnyen lehet, egyszerű gyűlöli és imádja is a társát. Akkor mégis hogyan magyarázhatná el neki mindezt? Könnyen lehet, hogy éppen ezért nem is teszi.

Nem könnyű megérteni a Halak viselkedését, hiszen néha nagyon kiszámíthatatlan lehet a párkapcsolatában. Viszont ez a folyamatosan változó szerelem nagyon izgalmas és megunhatatlan. A vele való együttlét hosszú távon kifejezetten gyógyító és regeneráló hatású is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top