Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek első látásra egymásba szeretnek

Hiszel benne, hogy létezik szerelem első látásra? Ezek a csillagjegyek a megmondhatói, hogy nagyon is. Vajon te és a párod is közéjük tartoztok? A horoszkópból megtudhatod a választ, és persze minden fontos részletet is.

Sokak szerint csak a legromantikusabb filmekben létezik a szerelem első látásra, a való életben ugyanis jóval bonyolultabban szövődnek a párkapcsolatok. Ugyanakkor ezek a csillagjegyek mégis bizonyítják, hogy a számukra tökéletes társsal pillanatok alatt szerelembe lehet esni. S hogy vajon kikről is van szó? S mitől olyan biztosak már a kapcsolat kezdetén, hogy az igazira találtak? Érdemes ellesni a titkaikat…

Lángol a szerelem a Kos és az Oroszlán között

Amikor a Kos és az Oroszlán egymásra talál, pillanatok alatt felizzanak az érzelmek közöttük. Mindketten szenvedélyesek, tele van érzelmekkel, s mindenkor magas hőfokon égnek. A Kos egyébként is mindent szeret viharos sebességgel tenni, s ha valódi párjára talál, a szerelem pillanatok alatt fellobban a szívében. Energikus és bátor típus, aki nem fél megtenni az első lépést a magabiztos Oroszlán felé. Bátran kezdeményez, kitüntető figyelmével gyorsan rabul ejti leendő társa szívét. Az Oroszlánnak a szerelem, a párkapcsolat, a forró érzések különösen imponálnak, de ha akarna sem tudna ellenállni a Kos lehengerlő stílusának. A csalódástól ugyanakkor mindketten tartanak, ezért a gyengeségeiket csak hosszabb idő után fedik fel egymás előtt. Kétségtelenül nagyon összeillő párost alkotnak, inspirálják, motiválják egymást. S amíg a tűz lobog közöttük, nem is kell tartaniuk semmitől…

Ezek a csillagjegyek első látásra egymásba szeretnek

Ezek a csillagjegyek első látásra egymásba szeretnek (fotó: Getty)

A mennyben köttetett a Halak és a Rák kapcsolata

A Rák és Halak nagyon érzelmes típusok. S mivel mindketten érzelmi biztonságra és nagyon sok szeretetre vágynak, egymásnak ezt maximálisan meg is adják. A Rák picit szégyenlős lehet az első randikon, és viszonylag nehezen nyílik meg, de a Halak olyannyira érzi a lelkét, hogy könnyedén felnyitja a keménynek látszó páncélt. Figyelmesek, gondoskodóak egymással, ők tényleg törődnek a másik érzéseivel. Valójában szavak nélkül is pontosan tudják, mit gondol, és hogyan érzi magát a párjuk. Mindketten elképesztő intuícióval rendelkeznek, a megérzéseik bámulatosan pontosak. Ezért is látnak a másik lelkébe. A szerelmük erős és kikezdhetetlen, őket a sors is egymásnak rendelte. Valójában a találkozás első pillanatától érzik, hogy összetartoznak. Hosszan tartó és boldog párkapcsolatra számíthatnak egymás mellett.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top