Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel tökéletesen összeilletek

A horoszkóp szerint egyes csillagjegyek bámulatosan jól kiegészítik egymást, igazi összeillő párként tekintenek rájuk a többiek. Könnyen lehet, te és a szerelmed is közéjük tartoztok. Ha mégsem így lenne, az önmagában még nem jelenti azt, hogy esélyed sincs a boldogságra mellette.

Néhány csillagjegy nagyon jól illik egymáshoz, legyen szó barátságról, munkakapcsolatról, randiról, s persze házasságról, míg mások kevésbé. Vannak, akiket az ég is egymásnak teremtett, hiszen remekül megértik egymást, s esetükben működik a “holtomiglan holtodiglan”. Ez persze ne rémisszen meg, hiszen korántsem jelenti, hogy ha másvalakivel hoz össze a sors, nem lehet részed a boldogságban. Az asztrológia és a horoszkóp mindenesetre segítségedre lehet, hogy jobban megismerd magad, s persze a párod viselkedésének hátterére is rávilágíthat.

Kos

A Kos merész, türelmetlen és független csillagjegy, aki mindig nyitott az újdonságra. Éppen ezért remekül kijön a szórakoztató és kalandozó jegyekkel, mint a Nyilas vagy a Vízöntő. A Nyilashoz a vakmerőség és spontaneitás viszi közel, míg a Vízöntővel azért értik meg nagyszerűen egymást, mert egyikőjük sem egy „ragadós” típus, ők a a függetlenséghez ragaszkodnak. Ha a biztos háttér, boldog párkapcsolat képe lebeg a Kos szeme előtt, az Oroszlán lehet a legjobb választás, hiszen a család, a meleg otthoni légkör mindkét jegynek igen fontos.

Bika

A Bika türelmes, hűséges és mértékletes csillagjegy, kedveli a kényelmet, amely tulajdonságokkal a Rák párjaként lehet a legboldogabb. A Rák szereti gondját viselni, s igényli a lojalitást. Mellettük szól, hogy fontos számukra a stabil anyagi háttér, így nem lesz vita közöttük a kiadásokat és megtakarításokat illetően sem. Ez pedig fontos elem, hiszen a házasságok zömét a pénz mérgezi meg. A Skorpió is remekül illik a Bikához, mert türelmes, előhozza belőle az érzéki oldalát, s fontos számára is a nyugalom is.

Ikrek

Az életet élvezettel kell élni, vallja az Ikrek, ezért olyan partnerre vágyik, aki hozzá hasonlóan képtelen egy helyben maradni hosszabb ideig, nem mellesleg kiváló beszélgetőpartner és nagyon szórakoztató típus. A Vízöntő nagyon jól összeillik vele több szempontból is. Mindketten nyitottak az újdonságok iránt, tiszteletben tartják a másik szabadságvágyát, emellett egymást inspirálják, hajtják ahelyett, hogy gúzsba kötnék a másikat. A Nyilas mellett is boldogság vár az Ikrekre, hiszen mindketten kedves emberek, számos barátjuk van, amely izgalmas társasági életet kínál mindkettőjüknek.

Ezeket a csillagjegyeket a sors is egymásnak teremtette (iStock)

Rák

A Rák gondoskodó, szeszélyes, empatikus és családközpontú csillagjegy. Olyan társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát. Az Oroszlánban megtalálja mindazt, ami a sikeres házassághoz kell, hiszen biztonságot nyújt neki, miközben mindkettőjüknek fontos a stabilitást jelentő családi háttér. A Bika is jó választás lehet, mert ő elég türelmes, hogy elviselje a Rák nem mindig előnyös tulajdonságait is. Remekül megértik egymást, függetlenül, hogy mit hoz számukra az élet.

Oroszlán

Az Oroszlán büszke, kreatív, nagyvonalú és drámai csillagjegy, ám mindennél jobban védi a szeretteit. Emiatt gyakran esik a választása a Halak jegyre, akinek szintén fontos a biztonság, a stabil háttér. A Mérleg is remekül illik az Oroszlánhoz, miután az élet apró élvezeteit mindketten értékelik, s nagyszerűen kiegészítik a másikat. Az Oroszlán beszédes és szomjazik a figyelemre, míg a Mérleg gyakran bizonytalan, és nem rest egy lépést hátrálni. Egészen addig remekül kijönnek egymással, amíg nem sértik a párjuk érdekeit.

Szűz

A múlt szenvedéssel átitatott párkapcsolatait követően a Szűz olyan társra vágyik, aki biztos alapot nyújt neki az előrehaladáshoz, s erre leginkább a Bika képes. A kötelezettségek elől egyikük sem menekül, nem mellesleg a hálószobában is nagyszerűen megértik egymást. Ha a Szűz olyan párkapcsolatra vágyik, amelyben társa segíthet elérni céljait, a Bak jelentheti az ideális választást. Azonos értékrendet képviselnek, s miután hajlamosak a munkába temetkezni, nagyobb izgalmat ugyan nem hoz a kapcsolatuk, ám nekik éppen erre van szükségük.

A horoszkópból kiderülhet, melyik csillagjeggyel illetek össze a leginkább (iStock)

Mérleg

A Mérleg bűbájos jegy, emellett elfogulatlan és határozatlan. Senki nem érti meg jobban őt, mint a Bika, aki hozzáállásában némiképp hasonlít hozzá. Hosszú távú párkapcsolatukban egyszerűen élvezik az életet, a szépséget, a luxust, ami akár az otthoni lazsálás is simán belefér. A Kos mellett is boldogság vár a Mérlegre, elbájoló személyisége ellensúlyozza párja tapintatlan természetét. Nem árt ugyanakkor féken tartani a szélsőségeket: ha Mérleg túlságosan lusta lesz, vagy a Kos kezd elszállni, mielőbb meg kell beszéljék a kapcsolatukat.

Skorpió

A lelkiző, s a magánéletét mindenki előtt óvó, titokzatos és szenvedélyes Skorpió olyan társra vágyik, akit mindez egyáltalán nem riaszt el. A Halakra illik ez a tulajdonság, nem mellesleg mindketten élvezik a nyugodt perceket, szinte telepatikusan megértik a másikat, kellő mozgásteret adnak, s a nehéz időkben is támogatják, kitartanak egymás mellett. A Szűz mellett is boldog lehet a Skorpió, hiszen hozzá hasonlóan ő is elemzői vénával bír. Az igazság bajnokai, nem félnek, ha érzékeny témát kell érinteniük, ami a hosszú távú kapcsolatuk alapja.

Nyilas

A Nyilast a szabadságvágy hajtja, így amikor azon morfondírozik, hogy házasságra adja a fejét, olyan partnert keres, aki nem tartja őt vissza. A legjobb választásnak egy másik Nyilas tűnik, hiszen ki más is érthetné meg jobban az utazás, a kaland, az új élmények iránti szenvedélyét, mint a hasonmása. A Vízöntővel is jól kijön, hiszen mindketten ragaszkodnak a szabadságukhoz, szívükön viselik a humánus ügyeket, s nem ítélkeznek elhamarkodottan. Elkötelezettek a számukra fontos témák iránt anélkül, hogy a másik függetlenségét sértenék.

Ezek a csillagjegyek tökéletesen összeillő párok (iStock)

Bak

A Bak nagyon megbízható, komoly, ragaszkodik a hagyományokhoz és célorientált csillagjegy. A leginkább a Bikában találja meg élete párját, hiszen mindketten értékelik a stabil hátteret és komoly terveket szövögetnek, azonos az életfelfogásuk, s egymást is nagyszerűen támogatják. A Rákkal is jól kijön a Bak, mert a hagyományőrzés és a család mindkettőjüknek fontos, s kellemes családi fészekről és kényelemről ábrándoznak. Ám ahhoz, hogy ez a kapcsolat hosszú távon is működhessen, a Bak empátiájára szükség lesz, hogy a Rák érzelmeit kezelni tudja.

Vízöntő

A Vízöntő az egyik leginkább félreértett csillagjegy, aminek köszönhetően a leggyakrabban egy másik Vízöntővel találja meg az összhangot. A többiek ugyanis nehezen viselik a különcségét, a szabadságvágyát, így egy olyan partner jöhet csak szóba nála, aki hasonló jellemmel bír. A házasságot is csak azzal tudja elképzelni, aki nemcsak a szerelme, hanem a legjobb barátja is. Az Ikrek jól passzol a Vízöntőhöz hosszútávon, mindkettőjüket sok barát veszi körbe, ám hagyják élni és levegőhöz jutni a másikat.

Halak

A Halak gyakran elveszik a saját gondolataiban, így olyan társra vágyik, aki remekül megérti őt, s nem hagyja, hogy „másik világban éljen”. A Skorpió betölti ezt a szerepet, s szinte mágnesként vonzzák egymást. Ő az, aki mindenben megérti az érzelmes Halakat, s ha birtoklási vágya nem hatalmasodik el rajta, hosszútávon is nagyszerű párost alkotnak. A Kos mellett is boldogság vár rá, aki pedig a Halak ellentéte, ám megérti érzelmes és szeszélyes természetet, s ami nem elhanyagolható tényező, ők tényleg a legjobbat hozzák ki egymásból.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top