Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen hozzád illenek

Igaz szerelemre találni nem mindig megy egyik napról a másikra. Talán azért, mert nem a legjobb helyen keresed a párodat. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyekkel illetek össze tökéletesen, vagyis kik között találhatsz jó eséllyel az igazira. Kihagyhatatlan információk következnek.

Sokan hosszú éveket szentelnek, hogy az igazira találjanak, ám könnyen lehet, a legtöbbször rossz helyen keresgélnek. A horoszkóp támaszkodót adhat, hol találhatsz a lelki társadra, hiszen a csillagokból kiolvasható, mely jegyekkel lehet igazán esélyed a boldogságra. Néhányan remekül összeillenek, mások kevésbé passzolnak egymáshoz.

A Kos lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek kos horoszkópHozzád hasonlóan magabiztos társ illik hozzád, aki hajlandó mindennel szembenézni, amit az élet az útjába sodor. Kos jegyűként nem éred be olyannal, aki nem képes lépést tartani veled, vagyis lelki társadnak céltudatosnak kell lennie. Akaratos vagy, éppen ezért nem árt, ha párod elviseli az időnként nem könnyen kezelhető természetedet, s a végsőkig kitart melletted.
Ezen csillagjegyek között keresd a lelki társad: Kos, Oroszlán, Nyilas, Ikrek és Vízöntő

A Bika lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek bika horoszkópMivel számodra fontos a hűség és a romantika, Bika jegyűként olyan társ illik hozzád, aki megbízható és kiszámítható. De nem csupán ez az egyetlen kitétel, olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonlóan kreatív, s aki nem fél elkötelezni magát hosszabb távon. Ha ez nem illik rá, jobban teszed, ha máshol keresgélsz.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Rák, Bak, Szűz és Halak

Az Ikrek lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek ikrek horoszkópA társalgás, a szórakozás az elsődleges jellemzőid, s miután mindenütt ott vagy, Ikrek jegyűként olyan partner passzol hozzád, aki stabil hátteret teremt, kiegyensúlyozottságot csempész az életedbe. Fontos, hogy párod motiváljon és gondolkodásra késztessen, egyszóval az éberséged soha ne lankadjon mellette.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Oroszlán, Mérleg, Kos és Vízöntő

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek horoszkóp

Minden csillagjegy lelki társa találhat (iStock)

A Rák lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek rák horoszkópSok időbe telik, míg teljesen megnyílsz a szerelmed előtt, ám amint ezt az akadályt leküzdöd, Rák jegyűként az egyik legodaadóbb partnerként viselkedsz. Érzelmes vagy, s társaddal igen szoros köteléket igyekszel kiépíteni. Kiszemeltednek ki kell érdemelnie szerelmedet, s az intelligencia megléte bizony fontos követelmény.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Skorpió, Bika, Halak és Szűz

Az Oroszlán lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek oroszlán horoszkópOlyan partner való melléd, aki hasonló szintet üt meg, mint te – ha nem magasabbat. Oroszlán jegyűként olyan társ tesz boldoggá, aki elérhetetlennek tűnik számodra, hiszen ezáltal az elkötelezettségét még jobban tudod értékelni. Emellett fontos a dinamikussága, a tisztelete, a feltétlen szerelme, és persze az is, hogy soha ne unatkozz mellette.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Ikrek, Mérleg, Nyilas és Kos

A Szűz lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek szűz horoszkópRemek ízlésed van az elegáns és kifinomult dolgok terén, ezért Szűz jegyűként olyan társ passzol hozzád, aki nem csupán hasonló jellemzővel rendelkezik, ám hasonló életstílus kialakítása lebeg a szeme előtt. Motivációdból és céljaidból kiindulva a párodnak nem csupán aktív részt kellene vállalnia az életedben, de hajlandó elkötelezni is magát melletted.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Skorpió, Bak, Rák és Bika

A Mérleg lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek mérleg horoszkópSzinte folyamatosan az egyensúlyra törekszel, ami alól a párod sem lehet kivétel. Mérleg jegyűként olyan társat keresel, aki képes harmóniát teremteni, és elfogadja ezt a prioritásodat. Fontos a sokoldalúsága, a külső megjelenése, a határozottsága, és persze az is, hogy az élet azon területein is képes legyen az összhangot megteremteni, ahol neked nem sikerül.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Ikrek, Vízöntő, Nyilas és Oroszlán

A Skorpió lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként te vagy az állatöv legszenvedélyesebb csillagjegye – ami persze nem újdonság. Olyan partner képes téged hosszútávon is boldoggá tenni, aki nem csupán gondolkodásra késztet, hanem megfelelően kezeli és elfogadja temperamentumos természetedet. A megbízhatóság, az érzelmek mellett fontos az értelem is, hiszen te sem szeretnél unatkozni mellette.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Halak, Szűz, Bak és Rák

A Nyilas lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek nyilas horoszkópZabolátlan és szabad természetednek is köszönheted, hogy Nyilas jegyűként inkább csak később eresztesz gyökeret. De amikor valódi lelki társra találsz, mindent elkövetsz, hogy magad mellett tudhasd őt. A legnagyszerűbb partnerré válsz, ugyanakkor partnerednek is széles látókörűnek és energikusnak kell lennie, de a szabadságot a tartós kapcsolatban is igényled.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Oroszlán, Vízöntő, Kos és Mérleg

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek horoszkóp

Melyik csillagjeggyel illetek össze a leginkább? (iStock)

A Bak lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek bak horoszkópBak jegyűként nálad csak a legklasszabb személy jöhet szóba. Hiába, magasra teszed a lécet: nem csupán intellektuális szinte vannak kikötéseid, de leendő párodnak az útjába eső kihívásokat is jól kell kezelnie. A hozzád való társ figyelmes és céltudatos, s nem szöszmötöl sokat a döntéseknél.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Halak, Bika, Szűz és Skorpió

A Vízöntő lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek vízöntő horoszkópOlyan partner illik hozzád Vízöntő jegyűként, akinek a szenvedély és a szórakozás ugyanolyan fontos, mint neked. Benne van minden kalandban, s nem mindennapi humorodat is érti és értékeli. Ha képes megnevettetni téged, szóba sem jöhet számodra. Imádod a hasadat, szóval ha még a konyhában is jól boldogul, a legszerencsésebb csillagjegynek érzed magad mellette.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Mérleg, Kos, ikrek és Nyilas

A Halak lelki társa

lélek társ párkapcsolat szerelem csillagjegyek halak horoszkópOlyan társ illik hozzád Halak jegyűként a leginkább, aki folyamatosan inspirál téged, aki mellett a szerelem más értelmet nyer számodra. Olyan közel érzed őt magadhoz, hogy az már-már megszállottságnak is tűnhet. Ám mindössze rajongásról van szó, lelki társad pedig valódi múzsáddá válik.
Ezen csillagjegyek között keresd lelki társad: Rák, Skorpió, Bak és Bika

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top