Horoszkóp

Ő a lelki társad a csillagjegyed szerint

Horoszkópodból nemcsak személyiségjegyeidet, tulajdonságaidat olvashatod ki. Megtudhatod belőle azt is, mely másik csillagjeggyel alkothatsz tökéletes párost, mely másik csillagjegy szülöttei között találhatsz a lelki társadra. Íme a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópod szerint olyan társra vágysz, aki kitart melletted. Aki hozzád hasonlóan energikus, és imádja a munkáját. Kosként szívesen kockáztatsz, keresed a kihívásokat, rendkívül céltudatos vagy. Lelki társadra az Ikrek és a Vízöntők között találhatsz.

A Bika (április 19. – május 20.)

Csillagjegyed szerint olyan párt keresel, aki hozzád hasonlóan sok energiát fektet a kapcsolatba. Bika jegyűként nagyra értékeled a hűséget, fontos, hogy társadban vakon megbízhass. Lelki társad gyengéd hozzád, és hosszú idő után válik az élet unalmassá mellette. Legnagyobb eséllyel a Rák és a Szűz jegyűek között találhatsz rá igazi szerelmedre

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrekként hasonló társra vágysz, mint amilyen te magad is vagy. Könnyed és játékos, szórakoztató és vidám, aki az évek múltával is pontosan olyan érdekes és izgalmas, mint amilyen a párkapcsolat elején volt. Lelki társad is jól érzi magát a baráti társaságban, de a munkát sosem viszi haza. Megbízható és szerető társra a Kosok és a Mérlegek között találhatsz.

A Rák (június 21. – július 22.)

Olyan partnerre vágysz, aki gondoskodó, és hasonló értékeket vall, mint te magad. Rák jegyűként olyan társat keresel, akinek pontosan annyira fontos a párkapcsolat, mint neked. Kedves és melegszívű, érzékeny, és nagyon tud szeretni. A tökéletes társat a Bika és a Skorpió jegyűek között érdemes keresned.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánként olyan társat keresel, aki osztozik veled a reflektorfényben. Aki tisztel és nagyra értékel. Legyen önálló és talpraesett, de az sem árt, ha biztonságot nyújt számodra. Lelki társad tartson ki melletted akkor is, amikor a dolgok épp rosszra fordulnak. A Nyilasok és Bikák között bukkanhatsz ilyen társra.

Ő lehet a lelki társad a csillagjegyed szerint
Ő lehet a lelki társad a csillagjegyed szerint

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mivel nagyon okos és intelligens vagy, olyan társat keresel, aki intellektuális kihívást is jelenthet számodra. Szűz jegyűként odaadó, ragaszkodó partnerre vágysz, aki hosszú távban gondolkodik, és nem csupán játszik az érzéseiddel. Magasra teszed az elvárásokat, így aki nem viszi át a lécet, gyorsan lapátra teszed. Lelki társadat a Bakok és a Skorpiók között érdemes kutatnod.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves és vonzó a személyiséged. Mérleg jegyűként olyan társ után vágyakozol, aki boldoggá tesz, aki nagylelkű, nem mellesleg határozott és magabiztos. Hasonló célokat tűz maga elé, mint te is. Amikor úgy érzed, a lelki társadat találtad meg, nem sokat gondolkodsz az esküvőn. Tökéletes párra találhatsz a Vízöntők és az Oroszlánok között.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként fontos, hogy lelki társaddal mély dolgokról is tudj beszélgetni, hogy értelmével lenyűgözzön. Szenvedélyes és bátor vagy, így ha társadban nem találod meg ezeket a tulajdonságokat vagy párod nem értékeli ezeket benned, másvalakit keresel. A türelem is legyen erénye, és fogadja el, hogy az utolsó szó valószínűleg a tiéd lesz. Elvárásaid szerinti társat a Halak és a Szűz jegyűek között érdemes keresned.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként imádsz utazni, eltökélt és független vagy. Amikor menni szeretnél, semmi és senki sem tarthat vissza. Olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan önálló, és aki hozzád hasonlóan gondolkodik, él. Akivel később sem fullad unalomban a párkapcsolatod, az a Mérleg vagy a Vízöntő jegyek szülöttei közül kerülhet ki.

A Bak (december 22. – január 19.)

Aprólékos, időnként már-már szőrszálhasogató lehetsz, amikor társat választasz magadnak. Nem könnyű neked megfelelni, hiszen lelki társad amellett, hogy okos, legyen még nagyon szép vagy vonzó is. Bak jegyűként ha nem tudsz megbízni párodban maradéktalanul, az a kapcsolatod bukását jelentheti. Fontos, hogy hozzád hasonlóan kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezzék, és a céljaiddal is maradéktalanul értsen egyet. Ilyen társra a Bika és a Szűz jegyűek között lelhetsz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként rendkívül barátságos vagy, és kiváló a humorod is. Különleges kisugárzásodnak csöppet sem egyszerű ellenállni, nagyon sokan gyorsan beléd habarodnak, te ugyanakkor csak ritkán tudod viszonozni az érzéseket. Kimutatni valójában még akkor sem nagyon. Határozott és intelligens partnerre vágysz, akit a Kos és az Ikrek jegyűek között találhatsz meg.

A Halak (február 19. – március 20.)

Horoszkópod szerint rendkívül érzelmes, érzékeny és kreatív vagy. Halak jegyűként olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan művészi beállítottságú, aki megért téged, és akivel jókat tudsz beszélgeni, akit szívesen hallgatsz akár órákon át is. Lelki társadra a Rák és a Bika jegyűek között bukkanhatsz.

(ewao)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top