Horoszkóp

Ezt a 2 csillagjegyet sokszor kihasználják a párkapcsolataikban

A horoszkópból épp úgy kiderül, illenek össze a csillagjegyek, mint ahogyan az is, hogyan viselkednek a kapcsolataikban. Míg néhányak önzőbbek lehetnek, mások hajlamos áldozatokat hozni a párjukért. Ez két csillagjegy sokszor öntudatlanul is megengedni, hogy kihasználja őt a másik.

A Bak a legtöbbet akarja adni a párkapcsolatában

bak horoszkóp kihasznál párkapcsolatA Bak jegy szülötte olyan embernek tűnik, aki pontosan tudja, mit akar elérni az életében, határozott és karakán típus. Éppen ezért ellentmondásosnak tűnhet, hogy ő is engedi magát kihasználni. Az ok ott rejlik, hogy a Bak hajlamos úgy tekinteni a párkapcsolatra, mint munkára, ahol a maximumot akarja nyújtani. Ő valójában akkor is ad a párjának, amikor semmit sem kap cserébe. A boldog párkapcsolat a kölcsönösségen alapul, ezért amikor észreveszi, hogy csak ő tesz a kapcsolatért, fontolóra kellene vennie, valóban a megfelelő társ mellett él-e.

Ezeket a csillagjegyeket kihasználják a párjaik (iStock)

Ezeket a csillagjegyeket kihasználják a párjaik (iStock)

A Halak párja minden kérését teljesíti

halak horoszkóp kihasznál párkapcsolatA Halak jegy szülötte alapvetően nagyon romantikus alkat, és többnyire passzív beállítottságú. Úgy rendeli alá magát a párja akaratának, hogy észre sem veszi, vagy egyszerűen csak meggyőzi saját magát, hogy úgysem tudna mit tenni ellene. Amikor fülig szerelmes, boldogan teljesíti a társa minden kérését megfeledkezve közben a saját igényeiről. Ő leginkább a szakítást követően döbben rá, mennyire alárendelte magát a kapcsolatában. Mielőtt új szerelembe kezdene, érdemes számot vetnie és pontosan megfogalmaznia, mit is vár el az új partnertől.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top