Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legszuperebb barátnő

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb barátnők. Barátként is nagyszerűek, de most elsősorban, mint társat mutatja be őket a horoszkóp. Ők azok, akikre hosszú távon minden férfi vágyik a lelke mélyén. Te is köztük vagy? A párod?

A Bika a legodaadóbb barátnő

A Bika hölgy erős, független és határozott, ám lelkében gondoskodó és szeretetteljes típus. Nagyon szerencsés lehetsz, ha ő a barátnőd, hiszen valóban ő az egyik legnagyszerűbb társ a párkapcsolatban. Hűséges, kitartó, és nagyon megbízható, mindent megtesz kettőtökért. Történjen bármi, amíg együtt vagytok, ő biztosan nem lép félre, számára egyedül csak te létezel. Rá mindig számíthatsz, támogat, segít a céljaidban, munkabírása rendkívül inspiráló. Nem mellesleg érzéki szerető, külsőleg is nagyon mutatós, és valódi ínyenc.

Ezek a csillagjegyek a legnagyszerűbb barátnők (iStock)

A Bak barátnő a legelkötelezettebb

A Bak hölgy céltudatos, elszánt a munkájában, ugyanakkor óvatos a magánéletében. Körültekintően választ, nem ugrik fejest egyetlen párkapcsolatba sem, mert a minőségre törekszik. Olyan társat keres, aki megfelel az elvárásainak. Cserébe viszont mindent megad neked, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy igazán boldognak érezd magad mellette. Elkötelezett és hűséges, nagyszerű barátnő, akire mindenkor és mindenben számíthatsz. Igaz, néha fájdalmasan makacs, de legalább beismeri, amikor tévedett.

A Halak a legérzelmesebb barátnő

A Halak hölgy a legérzelmesebb típus. Érzékeny, empatikus, mélyen érző, így nem véletlenül tartozik ő is a legszuperebb barátnők közé. Szinte bizonyosan nagyon mély és különleges érzelmeket mozgat meg benned, akarata ellenére is megtanít feltételek nélkül, őszintén szeretni. Mellette pontosan tudod, hogyan fejezd ki az érzéseidet egy nőnek, és megérted, miért olyan fontos ez. Szinte küldetésének érzi, hogy boldoggá tegyen téged. Különleges kisugárzásával, egyéni varázsával könnyen levesz a lábadról.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top