Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre augusztusban rátalál a szerelem

Augusztus szerelmet, párkapcsolatot jelez ezeknek a csillagjegyeknek. Ha még keresed a párodat, legyél nyitott, mert a horoszkóp szerint különleges partnerrel hozhat össze a sorsod...

Augusztusban igazi forró nyárra lehet számítani. Ezeknek a csillagjegyeknek pedig kijut a jóból, főleg, ha szerelemre, párkapcsolatra vágynak. A forrósággal együtt szenvedélyes érzelmekre is számíthatnak. Az augusztusi szerelmi horoszkópból kiderül, hogyan bonyolódnak az érzelmi szálak az utolsó nyári hónapban.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, könnyen lehet, épp most toppan életedbe a nagy Ő. Persze, ha párkapcsolatban élsz, akkor is nagyon sok boldog percre számíthatsz. Érdemes minél nyitottabbnak lenned…

A Rák boldogabb lesz augusztusban, mint korábban bármikor

Kedves Rák! Augusztus 7-én a Vénusz bolygó a jegyedbe lép, s szeretettel tölti fel a lelkedet. Innentől sokkal szebbnek, magabiztosabbnak érzed magad, ami a kisugárzásodon is meglátszik. Szóval minden okod meglesz az örömre akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat. A szerelem, a szépség bolygója támogat, hogy boldogságra találhass. Ráadásul csodás fényszöget alkot a Halak Neptunusszal, szóval a bizsergető és boldogító érzések nem kerülnek el. Nyisd meg a szívedet a szerelemnek, mert nagyon kijár már neked. A nyár épp erről szól, nem igaz?

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás szerelmet hoz az augusztus

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás szerelmet hoz az augusztus (fotó: Getty)

A Nyilas szívében felébred a szenvedély augusztusban

Kedves Nyilas! Ha valaki imádja a nyári szerelmi flörtöket, kalandokat, a könnyedséget, az kétségtelenül te vagy. Az Oroszlán jelében járó Nap, valamint a Kos Mars felébreszti a kalandos énedet. Garantált a romantikus találkozás, a szenvedély, a lelkesedés. Visszanyered az optimizmusodat, a kisugárzásod is pozitívabb lesz, mint korábban bármikor. Megérdemled, hogy megéld a valódi szerelmet. Szóval máris tervezd meg a szabadságodat, ha eddig nem tetted volna, utazz, ismerkedj, flörtölj és legyél szerelmes. Ez a hónap a tiéd. Ez most tényleg jár neked!

A Halak csodás szerelemre számíthat augusztusban

Kedves Halak! Az augusztus kétségtelenül az év egyik legcsodásabb hónapja számodra. A szerelmet illetően talán nem is találhatna rád kedvezőbb időszak a mostaninál. Valóra válnak az álmaid, a reményeid, mert olyan társra találsz, akire nagyon régóta vágysz. A Rák Vénusz csodás találkozás lehetőségét jelzi. Az öröm, a boldogság nem marad el, de persze kellően nyitottnak is kell lenned hozzá. Add meg magadnak és leendő párodnak az esélyt a szerelemre. A flörtnek induló ismerkedést mély érzelmek, szenvedélyes szerelem követi. Engedsz a csábításnak?

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top