Horoszkóp

Augusztusi horoszkóp: Minden vágyad megvalósul

A Mars és a Plútó bolygók közötti fényszög szerint augusztusban hihetetlen energiákat mozgósíthatsz. Bármilyen célt tűzöl magad elé, azt tűzön-vízen keresztül véghez is viheted. A havi horoszkóp szerint senki és semmi sem állathat meg a siker felé vezető úton.

Hihetetlen energiákat mozgósíthatsz augusztusban. Úgy érezheted, most tényleg semmi sem akadályozhat meg, hogy elérd, amire a legjobban vágysz. Érdemes élni a kedvező lehetőségekkel, és kihasználni a bolygók támogató energiáit. Bármilyen célt tűzöl magad elé, a nyár utolsó hónapjában sikerre viheted.

Az augusztusi horoszkóp javaslatait mindenképpen érdemes megfogadni és követni, hogy az idei nyarat a siker érzésével búcsúztathasd. Persze, nehéz pillanatokat is jeleznek a bolygók, de most az akadályokat is könnyebben átlépheted…

Kos – augusztusi horoszkóp

A megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. Úgy válhatsz hajlamossá az erőszakos viselkedésre, hogy észre sem veszed. Ezzel pedig inkább önmagad alatt vághatod a fát. Viszont a szerelmi életed úgy alakulhat augusztusban, ahogyan szeretnéd. De csak akkor, ha a pénz nem játszik központi szerepet az életedben. A házasságokban, együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek meg…

Bika – augusztusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan események történnek augusztusban, amelyek miatt nem látod tisztán a saját jövődet. Amennyiben még tanulsz, iskolába jársz, vagy a tervezed, hogy valami újat tanulnál, olyan helyzet jöhet létre, amely miatt szorongóvá válhatsz. Sajnos családtaggal is összekülönbözhetsz. Ám mivel most nagyon jól tudsz kommunikálni, nincs olyan probléma, amit ne tudnál valójában könnyedén elsimítani.

Ikrek – augusztusi horoszkóp

Megeshet, hogy egy kapcsolatnak vége szakad augusztusban. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, olyan helyzet alakul ki, amely miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így kerülheted el, hogy akár önmagad alatt vágd a fát. Pénzügyek terén minden okod meglesz az örömre. A régi párkapcsolatokban a társadat el pénzügyek foglalják le.

Minden vágyad megvalósulhat augusztusban a horoszkóp szerint

Minden vágyad megvalósulhat augusztusban (fotó: Getty)

Rák – augusztusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a felettesed nehéz helyzetbe kerül, s miatt zabossá válhat. Épp ezért főnököddel most sokkal kedvesebbnek, figyelmesebbnek kellene lenned. Különösen akkor, ha el szeretnél nála érni valamit. A házasságokban, régi párkapcsolatokban életed párja vitába bonyolódhat olyan személyekkel, akik a rokonságához tartoznak. Ez pedig jócskán okozhat benne feszültséget. Támogasd őt mindenben.

Oroszlán – augusztusi horoszkóp

Megeshet, hogy augusztusban olyan konfliktus alakulhat ki elsősorban te miattad, amelytől a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy olyasmit kényszeríthet rád a környezeted, amivel egyáltalán nem értesz egyet, s amivel szemben teljesen tehetetlen lehetsz. Ám most olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a saját jövődet, és ez mindenképpen bizakodóvá tesz téged.

Szűz – augusztusi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a kedvesed rokonsága miatt idegesítő szituáció, felfogadhatatlan helyzet alakul ki. Miközben a pároddal egymás iránt olyan gyengéden érezhettek, mint talán eddig még sohasem. A környezetedben van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt döbbenten állhatsz. Pénzügyeid alakulása miatt augusztusban minden okod meglesz az örömre.

Szerelemre vágysz? Augusztusban bármi megtörténhet

Szerelemre vágysz? Augusztusban bármi megtörténhet… (fotó: Getty)

Mérleg – augusztusi horoszkóp

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint a kezedben tartod a sorsodat. Így lehet ez most augusztusban is, amikor könnyebben elérheted mindazt, amit célul tűztél magad elé. Ám a házasságokban, régi együttélésekben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd. Ennek fő oka a párod, aki nemcsak idegesebb lehet, hanem talán ki is kacsingathat a kapcsolatotokból… Legyél éber!

Skorpió – augusztusi horoszkóp

A megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet augusztusban, amivel nem értesz egyet. Megeshet, hiába tudod, mi lenne a jó, mi lenne az, amivel sikert érhetnél el, sajnos nem érvényesítheted az akaratodat. Az is lehet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, ami miatt azért ne gyötörd magad, mert csak a saját egészséged kerül veszélybe. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a párod ingatlanügyek vagy a rokonsága miatt idegeskedik meglehetősen sokat.

Nyilas – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most sokkal nehezebb a kommunikáció, mint korábban bármikor. De az is lehet, hogy a párod olyan dologgal áll elő, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. Minden esély meglesz augusztusban arra, hogy olyan társsal hozzon össze a sors, aki rendkívül erős személyiség, és akihez neked kell majd alkalmazkodnod. Pénzedre nagyon vigyázz!

A boldogságról szól az utolsó nyári hónap

A boldogságról szól az utolsó nyári hónap (fotó: Getty)

Bak – augusztusi horoszkóp

Augusztusban egyáltalán nem lesz könnyű veled az élet. Azért, mert kevésbé vagy elfogadó, rendkívül makacsan ragaszkodsz az elképzeléseidhez, amivel nemcsak párod életét teszed nehezebbé, hanem a sajátodat is. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra kerül sor, amely miatt ne izgulj, mert jó kezekbe kerülsz. A szerelem egén hol viharfelhők tornyosulhatnak, hol villámok cikázhatnak. Erre mindenképpen figyelj!

Vízöntő – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad idegesebb, talán azért, mert a munkájában, megélhetésében olyan helyzet alakul ki, amelyet még a legvadabb álmában sem látott. A kollégáid között vannak olyanok, akikkel nagyon jól kijössz augusztusban. Sőt, olyan is akadhat, akinek sokat köszönhetsz majd. Roppant balesetveszélyes ugyanakkor ez a hónap. Legyél most sokkal körültekintőbb, mert különben gipszben találhatod magad…

Halak – augusztusi horoszkóp

Megeshet, hogy kissé lehangoltabb leszel ebben a hónapban, amelynek elsődleges oka, hogy a jövőddel kapcsolatosan gyötör a bizonytalanság. Ne aggódj, rövidesen olyan változások történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila augusztusban a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, gyermekeddel végre igazán harmonikus lesz a kapcsolatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top