Horoszkóp

Ez a csillagjegy mindig ad második lehetőséget a szerelemben

Néhány csillagjegytől kaphatsz második esélyt a szerelemben. A horoszkóp szerint vannak olyanok is, akiknél mindössze egyetlen lehetőséget van. Vajon te melyik csoportba tartozol?

A horoszkóp szerint mindenki másként áll a szerelemhez, az újrakezdéshez. Néhány csillagjegynél egyetlen lehetőséged van, ők nem bocsátanak meg, és nem fogadnak vissza később. Aztán olyanok is vannak, akik hajlandók engedményt tenni, de annak azért komoly feltételeket szabnak. S vannak olyan csillagjegyek is, akiktől megkapod a szerelemben a második esélyt. Vajon te melyik csoportba tartozol? És a párod?

Ezeknél a csillagjegyeknél egyetlen esélyed van

Persze, minden párkapcsolat más, és eltérőek a csillagjegyek tulajdonságai is. Mégis a horoszkóp szerint ezek a jegyek, ha egyszer eldöntötték, hogy vége, onnantól nincs visszaút. Más és új lehetőség után néznek, mert nem is látnák értelmét, hogy újramelegítsék, ami egyszerű kihűlt. A Kos, a Bika, a Nyilas és a Vízöntő a leghatározottabban int végleg búcsút a párjának, s eszükbe sincs új esélyt adni. Ők szinte soha nem békülnek az ex-párjukkal.

Ettől a csillagjegytől mindig kapsz második lehetőséget a szerelemben

Ettől a csillagjegytől mindig kapsz második lehetőséget a szerelemben (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek talán adnak második esélyt a szerelemben

Nos, az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz és a Bak talán ad még egy esélyt. De annak azért komoly feltételeket szabnak. Nem könnyű őket visszaédesgetni, komoly és nagyon határozott szándékkal lehet csak esélyed náluk. Nem igazán teszi őket boldoggá az ötlet, hogy második esélyt szavazzanak a szakítás után, de hajlandók egyeztetni, ha az exük mindent megtesz, hogy újra megnyissák a szívüket. Nem könnyű a feladat, de nem is lehetetlen.

Ezektől a csillagjegyektől kapsz második esélyt

Méghozzá azért, mert nekik a párkapcsolat mindennél többet jelent. Hajlandóak megbocsátani, és újrakezdeni, de ez az utolsó esély. Ha másodszorra is tönkre megy a kapcsolat, a Rák, a Mérleg és a Skorpió sem bízik újra az exében. Még akkor sem, ha teljesen összetöri a szívüket a szakítás. Az is biztos, hogy másodszorra már óvatosabbak, és bizalmatlanabbak a párjukkal, s valójában sokszor a saját helyzetüket nehezítik meg. Igazság szerint érhető a viselkedésük, mert nem szeretnék magukat másodszor is megégetni.

A csillagjegy, aki újabb és újabb esélyt ad

A Halak reménytelenül romantikus és szerelmes típus. S ő az, aki elhiszi másodszorra, harmadszorra és sokadszor is a párjának, hogy a kapcsolatot érdemes újrakezdeni. Akárhányszor csalódik, ha igazán szerelmes, újra megbízik a párjában, s mindig reménykedik benne, hogy ezúttal már biztosan jobb lehet minden. Ő az, aki meglehetősen gyakran keveredik a se veled, se nélküled párkapcsolatokba. Pedig óvatosabbnak kéne lennie…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top