Horoszkóp

5 csillagjegy, aki mindig megbocsát, de sosem felejt

A megbocsátás nem mindenkinek megy könnyen, ezeknek a csillagjegyeknek valójában nincs ezzel problémájuk. Ami ugyanakkor nem jelenti, hogy elfelejtenék a történteket. Ők ugyanis megbocsátanak, de a sérelmet soha nem felejtik el, és soha többé nem néznek a másikra ugyanolyan szemmel, mint azelőtt.

1. Bika

megbocsátás nem felejtő csillagjegyek bika horoszkópHiába dühös, a Bika valójában könnyen megbocsát – legalábbis a felszínen – még akkor is, ha nem áll rá készen. Ha kötődik az illetőhöz, aki megbántotta, inkább megbocsát, és próbál akkor is a megszokott módon viselkedni, ha belül darabokra törte a másik a szívét.

2. Ikrek

megbocsátás nem felejtő csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek szóban ugyan megbocsát, de még sokáig gyanakvó szemmel figyeli a másikat, aki megbántotta. Éveknek kell eltelniük, mire újra megbízik abban, aki egyszer rosszat tett vele. Lehet, kifelé ő is nagyon kedvesnek tűnik, de a lelkében hosszasan mérgelődik a másik tette miatt.

megbocsátás nem felejtő csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek lehet, hogy megbocsátanak, de sosem felejtik el a sérelmet (iStock)

3. Rák

megbocsátás nem felejtő csillagjegyek rák horoszkópA Rák túlságosan melegszívű ahhoz, hogy sokáig képes legyen haragban lenni bárkivel is. Ugyanakkor az is jellemző rá, hogy a másik fél már elfelejtette a sérelmeket, ő viszont akár évek múlva szóról-szóra képes azokat újra előadni. Bámulatos a memóriája, már önmagában ezért sem felejt könnyen.

4. Skorpió

megbocsátás nem felejtő csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a felszínen és a mindennapokban lehet, hogy megbocsátott, ami mégsem jelenti, hogy elfelejtette volna, amit vele tettek. Ő az a csillagjegy, aki hosszasan képes bosszút forralni magában, amire lehet, egyszer sor is kerül, mert sokszor addig nem nyugszik, amíg revansot nem vett a sérelemért. Aztán az is lehet, hogy egy idő után elengedi az egészet.

5. Vízöntő

megbocsátás nem felejtő csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő nagylelkű alkat, nagyon hamar túlteszi magát az apró sérelmeken. Ha viszont komolyan megbántották, valódi fájdalmat okoztak a lelkének, évekig emésztgeti magában a sérelmet, és sosem tud már ugyanúgy nézni a másikra, aki átverte vagy becsapta.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top