nlc.hu
Horoszkóp

Megbocsátó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem túl megbocsátóak

Könyörtelenek, kérlelhetetlenek, légy óvatos velük!

Oroszlán

Az Oroszlán minden más csillagjegynél büszkébb. Mondhatni, meglehetősen magasan hordja az orrát, az egója óriási. Ő a legszebb, a legjobb, a legokosabb, maga a tökély, mindenki más csak utána következhet. Mindent és persze mindenkit gyűlöl az életében, ami az egóját és a büszkeségét csorbítani próbálja. Hogy vérig sértsd, bőven elég egy kósza megjegyzés az öltözékét, a frizuráját, az alakját illetően, vagy bármilyen mondat, amit rágalmazásnak, őt ért támadásként értékel. Soha többé nem bocsát meg, talán csak akkor, ha többszörösen bosszút állhatott rajtad, aztán esedezve kérted a nagylelkű megbocsátását.

Bosszúálló csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz az a típus, aki képes akár hosszú utat is megtenni azért, hogy másoknak segíthessen vagy gondoskodhasson azokról, akik közel állnak a szívéhez. A feltétlen bizalmát adja, ezért az árulást, a hazugságot, a durva hibákat nem tudja megbocsátani. Semmi sem keseríti őt el jobban, mintha úgy érzi, az erőfeszítései, a befektetett energia fölösleges volt. A személye elleni támadásnak tekinti, amikor valaki rászedi őt vagy visszaél a bizalmával. Talán szóba áll még veled ezt követően is, de a távolságot éreztetni fogja, és azt is tudni fogod, évekkel később sem felejtette el, amit ellene vétettél.

Skorpió

Egyetlen más csillagjegy sem tud olyan mélyen és tartósan haragudni, mint a Skorpió. Rendkívül pesszimista, lemondó típus, aki azzal sem törődik, mennyi fölösleges energiát emészt fel a haragtartása. Mindez azért is furcsa, mert kifejezetten gyűlöli, amikor negatív energiák, mérgező emberek veszik őt körül. Nagyon érzékeny csillagjegy, őt is nagyon könnyű megbántani. A hazugságot, a hűtlenséget egyáltalán nem tolerálja, és soha nem is bocsátja meg. A fájdalmát, a sérelmet többszörösen akarja visszaadni. Nagyon szenved, és nagyon nehezen felejt. Ilyenkor hosszú ideig bezárja a szívét a szeretet előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top